ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Πουλούσε λαθραία τσιγάρα και συνελήφθη

Κατέσχεσαν 352 πακέτα τσιγάρων, καθώς και 24 συσκευασίες με καπνό…

«Συνελήφθη, το Σάββατο το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, το Σάββατο το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν στους Αγίους Θεοδώρους τον 30χρονο να προβαίνει στην πώληση πακέτων με λαθραία τσιγάρα και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -352- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -24- συσκευασίες με καπνό, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα sim, καθώς και το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων», αναφέρεται από την αστυνομία.