ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανακοίνωση από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ για τον θάνατο της τέως προέδρου…

(01:00)

Δείτε την ανακοίνωση από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου):

Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας τέως Πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Κορίνθου κα. Ευαγγελία Καραθανάση- Κουτσουδάκη, καταξιωμένη ιατρός και εθελόντρια, διακεκριμένη για το ήθος της και την ευαισθησία της προς το συνάνθρωπο, πρέσβειρα του ΕΕΣ στην κοινωνία της Κορίνθου επί 25 συναπτά έτη, αφήνοντας την τοπική κοινωνία και την οικογένεια του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ πιο φτωχή.

Η Ευαγγελία Καραθανάση τιμήθηκε για την εθελοντική προσφορά της με το αργυρό μετάλλιο από τον ΕΕΣ, διετέλεσε Διευθύντρια Ιατρείων ΙΚΑ Κορίνθου,Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγιεινής Επιτροπής Συντάξεων Αναπηρίας,Πρόεδρος Συλλόγου Ιατρών ΙΚΑ Ν. Κορινθίας,μέλος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, Αντιπρόεδρος Γεν. Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων, πρόεδρος Νομαρχ. Επιτροπής ισότητας Ν. Κορινθίας,Νομαρχιακή Σύμβουλος και Γραμματέας του Νομαρχ. Συμβουλίου.

Οι εθελοντές, τα μέλη, οι εργαζόμενοι και το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου εκφράζουμε τη λύπη μας που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα τη θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βραχατίου Κορινθίας

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου”