“Αν Ο Κόσμος Σας Μισεί, Είναι Επειδή Με Αγαπάτε – Προσευχηθείτε Γι’αυτούς Που Σχεδιάζουν Απίστευτες Μηχανορραφίες Κατά Του Αγίου Μου Πνεύματος”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Αν Ο Κόσμος Σας Μισεί, Είναι Επειδή Με Αγαπάτε – Προσευχηθείτε Γι’αυτούς Που Σχεδιάζουν Απίστευτες Μηχανορραφίες Κατά Του Αγίου Μου Πνεύματος

10 Νοεμβρίου 1992

Ειρήνη σε σένα. Οι σημερινές χώρες είναι εξολοκλήρου μολυσμένες και έχουν όλα εκτός από Μένα.

Αυτά που ο κόσμος θεωρεί σωστά είναι απεχθή στα Μάτια Μου και καταδικασμένα από Μένα. Αν ο κόσμος σας μισεί είναι επειδή Με αγαπάτε. Η μαρτυρία σας ας είναι έγκυρη στα  Μάτια Μου και σας βεβαιώνω πως η μαρτυρία σας θα είναι έγκυρη μόνο όταν θυσιασθείτε πλήρως για τη σωτηρία των ψυχών και δείξετε την αγάπη σας δίνοντας τη ζωή σας για τους φίλους σας και γι’ αυτούς που θεωρείτε εχθρούς σας, ώστε να μη χρειαστεί να νιώσετε ντροπή όταν θα έρθει η Ημέρα Μου.

Εγώ, ο Ίδιος θα σας δώσω τη Δύναμή Μου. Συνεχίστε εντωμεταξύ, το έργο που σας ανέθεσα και φωνάξτε από χαρά. Χαρείτε γιατί θα γκρεμίσω τον τοίχο τους με τη Δύναμή Μου και θα αφήσω να εκτεθούν στο φως όσα ήταν κρυμμένα από σας. Τα μάτια σας θα δουν να έρπουν μπροστά σας κάθε λογής ζώα και ερπετά. Αλλά μη φοβηθείτε αυτούς που σκοτώνουν το σώμα, σας βεβαιώνω πως δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή. Να φοβηθείτε αντίθετα, όποιον μπορεί να καταστρέψει σώμα και ψυχή στην κόλαση! Ακολουθήστε τα Αχνάρια Μου και μη ζητάτε επαίνους ή τιμές.

Αν ο κόσμος σας θεωρεί απατεώνες, μάθετε πως είστε γνήσιοι, γιατί ο πρώτος τον οποίο ο κόσμος θεώρησε απατεώνα ήμουν Εγώ. Αγαπάτε! και συγχωρείτε! Προσευχηθείτε γι’ αυτούς που σχεδιάζουν απίστευτες μηχανορραφίες κατά του Αγίου Μου Πνεύματος και μην τους κρίνετε για να μην αποβεί ολέθριο για σας αυτό που είναι ολέθριο γι’ αυτούς. Αφήστε να τους διορθώσω Εγώ, ό,τι κάνετε να είναι ριζωμένο στην αγάπη. Εγώ θα σας εφοδιάσω και θα σας γεμίσω με παρηγοριά. Κάθε αγκάθι που είναι στο Σώμα Μου θα αφαιρεθεί στο τέλος. Η Αγάπη θα θριαμβεύσει».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…