“Απείλησαν” με παραιτήσεις οι πολιτικοί στη Σάμο- Στην Κόρινθο …χαλαροί οι πολιτικοί μας στο θέμα των μεταναστών!

“Σφοδρές αντιδράσεις αλλά και ραγδαίες εξελίξεις έχουν πυροδοτηθεί στη Σάμο, ένα νησί που έχει επωμιστεί μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος, έπειτα από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί δημιουργίας κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Σάμου Γιώργος Στάντζος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να παραιτηθούν αντιδρώντας έτσι στα μέτρα. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναικά ΜΜΕ

ΣΣ. Αυτό (να προειδοποιήσουν με παραίτηση) θα περιμέναμε να κάνουν από την ΠΡΩΤΗ στιγμή και οι προηγούμενοι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Δήμας, Ταγαράς και Κόλλιας, την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ όταν επι θητείας της ΝΔ και με υπουργό τον Δένδια, σε ένα βράδυ το πρώην ΙΣΤΟΡΙΚΟ στρατόπεδο στην Κόρινθο, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, μετατράπηκε σε κέντρο μεταναστών!

Αυτό (να προειδοποιήσουν με παραίτηση) θα περιμέναμε να κάνουν και πριν λίγους μήνες οι σημερινοί Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Δήμας, Ταγαράς και Σούκουλη όταν δημιουργήθηκε σε αυτό το χώρο (του πρώην στρατοπέδου), πάλι επι θητείας της ΝΔ, ανοιχτή δομή μεταναστών! Αλλά προφανώς αδιαφόρησαν όλοι για το πόσο ασφαλείς μπορούν να αισθάνονται όσοι έχουν τα σπίτια τους δίπλα από την ανοιχτή δομή των μεταναστών!

Αυτό (να προειδοποιήσει με παραίτηση) θα περιμέναμε να κάνει και ο σημερινός δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος που δημιουργήθηκε επιπλέον η ανοιχτή δομή μεταναστών στο κέντρο της πόλης δίπλα από τα σπίτια!!!

Αλλά ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Απλά έδειξαν τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο! Εμείς το είχαμε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή. Πλέον κάθε μέρα που περνάει το διαπιστώνουν όλο και περισσότεροι Κορίνθιοι!

…Ας συνεχίσουν έτσι οι πολιτικοί μας! Να συνεχίσουν να δέχονται το κέντρο της Κορίνθου, της πρωτεύουσα του νομού υποτίθεται, να είναι γεμάτο με μετανάστες!