ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: …Άλλοι δεν έχουν να φάνε- Δείτε που καταλήγει το φαγητό των μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου! (φωτο)

Τα φαγητά που δίνονται στους μετανάστες της δομής στο κέντρο της Κορίνθου …ξέρετε που καταλήγουν;

Στους μεγάλους κάδους απορριμμάτων που χρησιμεύουν για την εναπόθεση μπαζών!

Ο κάδος όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι γεμάτος με φαγητό που είναι ακόμα στη συσκευασία (δεν έχει ανοιχτεί καν)!

Τις παραπάνω φωτογραφίες τις τράβηξε η korinthiannews.gr το προηγούμενο διήμερο, όταν σχεδόν όλοι οι μετανάστες που είχαν μεταφερθεί την περασμένη Πέμπτη στο στρατόπεδο, είχαν εξαφανιστεί σε χρόνο ρεκόρ (πριν έρθει η Δευτέρα)!!!

Προφανώς για το λόγο αυτό τόσα φαγητά πετάχτηκαν. Εκτός και αν δεν τρώγονταν και αποφάσισαν οι μετανάστες να τα πετάξουν! Τι από τα δύο συμβαίνει; Μήπως πρέπει να το ψάξουν οι υπεύθυνοι;

Αυτά τα φαγητά φυσικά και πληρώνονται. Ποιοι έχουν όφελος άραγε από τη λειτουργία του κέντρου μεταναστών στην Κόρινθο;

Σε κάποιους άλλους κάδους βέβαια μέσα στο κέντρο έχουν βάλει φωτιά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αυτά και άλλα συμβαίνουν στο “έκτρωμα” της Κορίνθου που λειτουργεί με τις ευλογίες των πολιτικών προσώπων στην Κορινθία!

Δεν περιμέναμε καμία αντίδραση από τους Ταγαρά και Δήμα. Μας έχουν συνηθίσει από το παρελθόν. Η Σούκουλη όμως “σκύβει” και αυτή το κεφάλι για να μην δυσαρεστήσει την κυβέρνηση της ΝΔ;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση της περασμένης Τρίτης με τίτλο: «Το ΠΑΡΑΛΟΓΟ με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο! – …Τους φέρνουν και αυτοί «εξαφανίζονται»

Κ.Ν