…Απόδραση στο Λουτράκι -Το ρεπορτάζ στον Alpha -Δείτε το βίντεο…

“Το Λουτράκι ξανά στο Κεντρικό Δελτίο του Alpha TV

Ένα αφιέρωμα που αποτελεί πρώτης τάξεως διαφημιστική προβολή για το Λουτράκι και μάλιστα σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ο Alpha TV στο πλαίσιο της ενότητας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων με τίτλο “Κοντινοί Προορισμοί”, μετέβη στο Λουτράκι με πλήρες συνεργείο και πραγματοποίησε αναλυτικό ρεπορτάζ. Επικεφαλής του συνεργείου, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αθανασιάδη, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από τις δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός μας στους
επισκέπτες, ενώ η ίδια έλαβε μέρος σε πληθώρα δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Συναρπαστικές βόλτες στα Γεράνεια και τη Λίμνη Βουλιαγμένης με οχήματα buggies, βόλτα με σκάφος από το Λουτράκι στη Λίμνη βουλιαγμένης και κατόπιν στις πανέμορφες παραλίες Στέρνα, Σπηλιά της Φώκιας και Μυλοκοπή, ποδηλατικές διαδρομές μέσα στη φύση των Γερανείων και τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και θαλάσσια σπορ, ήταν μερικά από τα εντυπωσιακά highlights του ρεπορτάζ.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έχει προβεί σε εκτενείς ενέργειες δικτύωσης με ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά. Αποτέλεσμα, η άνευ κόστους συνεχής προβολή του προορισμού μας με μέγιστο αντίκτυπο για την τουριστική προώθηση του Δήμου μας”, αναφέρεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.