Ξεχώρισαν πανελλαδικά! -Αρκετές παραβάσεις των οδηγών στην Κορινθία την περασμένη εβδομάδα- Οι παραβάσεις αφορούσαν…

“Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Την προηγούμενη βδομάδα (8 έως 14 Ιουνίου 2020) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. 

Στο πλαίσιο αυτό, από 1.019 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 26.624 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.622 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 633 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (876), του Κιλκίς (694), της Θεσσαλονίκης (620), του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (421), της Πιερίας (415) και της Κορινθίας (277)…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία