Αυτά θα συμβούν σε βίλα Ρώσου στο Λουτράκι -Ένα άκρως ερωτικό…

Σε ένα άκρως ερωτικό ριάλιτι του γερμανικού καναλιού RTL II με τίτλο «Love Island» (Το νησί της αγάπης) θα πρωταγωνιστήσει το Λουτράκι!

Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου πρότζεκτ έχει να κάνει με 10 singles που μένουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και στο διάστημα αυτό πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει κάποιος στο παιχνίδι είναι να διατηρεί σχέση. Στην περίπτωση που μείνει μόνος αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ! Ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από δημόσια ψηφοφορία, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο. 

Η παραγωγή του «Love Island» για τα καλοκαιρινά γυρίσματα επιλέγει πάντα μια υπερπολυτελή βίλα στη Μαγιόρκα. Ωστόσο, φέτος τα πλάνα άλλαξαν και έρχονται στην Ελλάδα και σε μεγάλη βίλα Ρώσου στο Λουτράκι όπως διαβάσαμε στο Secret””, αναφέρεται στο sportdog.gr