…Αυτή είναι η πολιτική διαδρομή του Κορίνθιου Γ. Δέδε! -…Του την “θύμισε” ο Τατούλης!

Ο συνδυασμός του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη …θύμισε σε λίγες μόλις γραμμές την πολιτική διαδρομή του Κορίνθιου Γ. Δέδε!

Από τον συνδυασμό του Π. Τατούλη ανέφεραν μεταξύ άλλων σε ότι αφορά τον Κορίνθιο Γ. Δέδε:

«Ο διορισμένος σύμβουλος στο γραφείο του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί ΠΑΣΟΚ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κορινθίας και του κ. Τατούλη, που εγκατέλειψε την παράταξή του αφού είχε απολαύσει τους μισθούς 4 ετών, αποφάσισε να δημιουργήσει  παράταξη  για να σώσει το ΠΑΣΟΚ και όταν οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη έφυγε άρον άρον  για να διοριστεί γενικός γραμματέας από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ως ελάσσονα αντιπολίτευση αποτελεί το δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκφραστής της απόλυτης πολιτικής κωλοτούμπας και του πολιτικού φερετζέ  είναι τουλάχιστον πολιτικά γελοίο να δίνει μαθήματα στον Πέτρο Τατούλη και στους συμβούλους της παράταξης του.

Κ. Δέδε ότι και να κάνετε, όσο και αν διαστρεβλώνετε  την πραγματικότητα , η αλήθεια είναι ότι ψηφίσατε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του εκλεκτού του κ. Μητσοτάκη.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μπροστά  στο προσωπικό σας όφελος, θυσιάζετε εύκολα συνεργασίες, αρχές και αξίες.

Οι πολίτες σας έθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ελάσσονα μειοψηφία. Ο πολιτικός εθισμός σας στις έμμισθες διορισμένες θέσεις, θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ο κ. Δέδες στη δύση της καριέρας του χρειάζεται επιτέλους να σοβαρευτεί…».

ΣΣ. Ο καθένας ας κάνει τα σχόλιά του…

Κ.Ν