Αυτή είναι η πόλη της Κορινθίας που ίσως θα είναι η πρώτη (πόλη) της Πελοποννήσου που θα φτάσει το φυσικό αέριο…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δήμα αναφέρεται:

“Συνάντηση για την έλευση του φυσικού αερίου στην Κορινθία πραγματοποίησε χθες στο γραφείο του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χ. Δήμας, όπου μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας  κ. Πελοπίδα Καλλίρη και τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο υποδέχτηκαν τον κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο CEO της EDIL, της εταιρείας που θα διανείμει το φυσικό αέριο στον Δήμο Κορινθίων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ όπως δήλωσαν από κοινού μετά τη λήξη της συνάντησης, αναλύθηκαν διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2021 εντατικά οι εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χ. Δήμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επικείμενη έλευση του φυσικού αερίου στην Κορινθία:

«Σήμερα έχουμε καλά νέα για την Κορινθία!! Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο και ελπίζουμε πως θα επεκταθεί σύντομα και πέραν της Κορίνθου. Συζητήσαμε διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντατικά οι εργασίες εντός του 2021 για την έλευση του φυσικού αερίου.»

ΣΣ. Στις άλλες περιοχές της Κορινθίας πότε θα φτάσει το φυσικό αέριο;

Οι άλλοι Κορίνθιοι βουλευτές …έχουν ακούσει κάτι για το φυσικό αέριο στην Κορινθία; Πόσο έχουν ασχοληθεί με το θέμα …γιατί δεν ακούμε κάτι!

Κ.Ν