Βρήκαν αυτόν που λήστεψε το ζευγάρι δικηγόρων στην Κόρινθο! -Σημαντική επιτυχία της αστυνομίας…

(15:05)

Σύμφωνα με τελευταίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της korinthiannews.gr η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν συλλάβει τον ληστή που μπήκε σε σπίτι δικηγόρων στην Κόρινθο πριν από λίγες μέρες. Πολύ πιθανό κατα τη διάρκεια της ημέρας να τον έχουν συλλάβει και ο δράστης είναι Αλβανος.

Άλλη μία ακόμα σημαντική επιτυχία της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας. Είναι γεγονός ότι από τη μέρα που ανέλαβε το “τιμόνι” στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας ο Χ. Τετράδης έχουν βγει σημαντικές υποθέσεις

Με το θέμα της ληστείας των δικηγόρων ασχοληθήκαμε σε χθεσινή ανάρτηση όπου αναφέραμε:

“Ο αδίστακτος κακοποιός μπήκε στο σπίτι γνωστής δικηγόρου στην Κόρινθο και απειλούσε να την σκοτώσει. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου και ο κακοποιός επιχείρησε να εισβάλλει ξανά στο σπίτι 5 ημέρες μετά! Πως περιγράφει η ίδια στο newsit.gr τα όσα έζησε στα χέρια του ληστή.

Τετ α τετ με τον ληστή ήρθε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, γνωστή δικηγόρος στην Κόρινθο, με τον δράστη να την έχει ακινητοποιήσει και να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, σε περίπτωση που φωνάξει και ξυπνήσει ο σύζυγος της που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr η δικηγόρος, η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αστυνομικών ερευνών επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, για 45 ολόκληρα λεπτά αισθανόταν πως ζούσε στην κόλαση.

«Τρομακτική η εμπειρία που βίωσα. Ήμουν στο κρεβάτι εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγο μου, όταν άκουσα θόρυβο από το σαλόνι. Υπολόγισα ότι ο δράστης ήταν μέσα στο σπίτι για αρκετή ώρα.  Αυτό πέρα από την αγωνία μου επιβεβαιώνεται και από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από κάμερες διπλανού σπιτιού».

Σύμφωνα με την δικηγόρο ο ληστής φορούσε κουκούλα και την απείλησε σε άπταιστα ελληνικά. Διηγείται στο newsit.gr: «Ήταν αποφασισμένος διότι δεν τον ενδιέφερε που έκανε θόρυβο καθόλου στους χώρους του σπιτιού. Κατάφερε και άνοιξε τα εξώφυλλα και στη συνέχεια παραβίασε ένα από τα τετράγωνα τζάμια που υπάρχουν στις μπαλκονόπορτες κοντά στο χερούλι και μπήκε μέσα. Αυτό το διαπίστωσα μετά που κατάφερα να σηκωθώ νομίζοντας ότι έχει φύγει».

Και συνεχίζει: «Η απειλή για την ζωή μου ήταν καταφανέστατη γιατί με είχε ακινητοποιήσει στο κρεβάτι. Μπήκε στο δωμάτιο φορούσε κουκούλα με πλησίασε γιατί κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει και είχα ανησυχία και μου είπε “μη φωνάξεις σε σκότωσα”. Τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Συνέχισα να παρακολουθώ τις κινήσεις του κλαίγοντας και έχοντας έντονη ταχυκαρδία νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα εκείνη την ώρα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 7 Ιανουαρίου, ενώ το ίδιο ακριβώς πρόσωπο προσπάθησε να μπει ξανά στο σπίτι των δικηγόρων λίγες μέρες μετά. «Αφαίρεσε κοσμήματα αξίας, πολύτιμα πράγματα και χρήματα που βρήκε μπροστά του, αλλά και από τις τσέπες των ρούχων του άνδρα μου και την τσάντα μου.

Αυτό συνέβη στις 7 Ιανουαρίου, ενώ προσπάθησε να μπει ξανά στις 12 Ιανουαρίου το ίδιο άτομο. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα την δεύτερη φορά, προσπάθησε να μπει από το ίδιο παράθυρο που αν και είδε πως υπάρχει αλυσίδα, ωστόσο προσπάθησε να το παραβιάσει. Έκανε θόρυβο, ξύπνησα αν και δεν κοιμάμαι πια, κατάλαβα πως κάποιος ήταν, με αποτέλεσμα να φύγει μη καταφέρνοντας να μπει μέσα στο σπίτι αυτή τη φορά. Αν έμπαινε και τον έβλεπα δεν ξέρω τι μπορεί να μου είχε συμβεί», αναφέρθηκε στο newsit.gr...”