ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ όπου η εγκληματική ομάδα του “χτύπησε” στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης! -Οι συλλήψεις…

Με τα λεφτά… στην πλάτη συνελήφθη ο γνωστός τράπερ Don Leon και οι συνεργοί του όταν αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών τούς συνέλαβαν στο ορμητήριό τους, στο Καματερό.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, που θεωρείται το «αρχηγικό» μέλος της σπείρας, βρέθηκε να έχει ένα σακίδιο πλάτης στο οποίο υπήρχαν τέσσερις νάιλον σακούλες με χαρτονομίσματα των 20 και των 50 ευρώ, συνολικής αξίας 62.780 ευρώ, ελαφρώς… καμμένα λόγω της έκρηξης που είχε προηγηθεί στο τελευταίο χτύπημα της εγκληματικής οργάνωσης στην Ερμιόνη Αργολίδας. «Είχαν μόλις κάνει τη μοιρασιά των χρημάτων, αλλά φαίνεται ότι δεν περίμεναν πως θα τους είχαμε στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι όπου πήγαιναν ύστερα από κάθε χτύπημα. Με απλά λόγια, «πιάστηκαν με τη …γίδα στην πλάτη» μας λέει αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ίδια εικόνα και για τον λαλίστατο στα τραγούδια του, αλλά άφωνο ενώπιων των αστυνομικών, τράπερ. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί και έβγαλαν από την πλάτη του το σακίδιο, το οποίο ξεχείλιζε από ευρώ, πάνω από 62.000 ευρώ συγκεκριμένα, πολλά από αυτά καψαλισμένα. Δεν αποκλείεται να ήταν χρήματα, τα οποία το επόμενο χρονικό διάστημα θα «τροφοδοτούσαν» τη μουσική του καριέρα. Οι δύο συλληφθέντες γνωρίζονταν από το 2021, όταν και πάλι είχαν συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα και στη συνέχεια είχαν αφεθεί με περιοριστικούς όρους. Όσον αφορά στο τρίτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 26 ετών, η παρακολούθησή του είχε ένα χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τους αστυνομικούς: ήταν συχνός θαμώνας στο καζίνο της Πάρνηθας, όπου στοιχημάτιζε υπέρογκα χρηματικά ποσά.

Από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Διαρρηκτών, η εγκληματική οργάνωση έχει κάνει τα εξής «χτυπήματα»:

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, προκάλεσαν έκρηξη στο ATM της Εθνικής Τράπεζας που είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη αρτοποιείου στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης Κορινθίας, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάποιο χρηματικό ποσό…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη zougla.gr