“Αυτό το μήνυμα, που θα γίνει πλατύτερο από τη θάλασσα, είναι δώρο από την Σοφία”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Αυτό το μήνυμα, που θα γίνει πλατύτερο από τη θάλασσα, είναι δώρο από την Σοφία

27 Απριλίου 2014

Την Ειρήνη Μου σου δίνω. Εσύ που γεννήθηκες από Εμένα, άκουσε τα Λόγια Μου και γράψε τα. Έχω ανοίξει τις Ουράνιες Πύλες της Ευσπλαχνίας Μου, της Συμπόνιας Μου, και της Αγάπης Μου, για να τις σκορπίσω πάνω σε τούτη τη γενεά. Τους πλησίασα με γλυκύτητα και τρυφερότητα, καθαρίζοντάς τους  με την Πηγή της Ζωής, που δίνει ένα λουτρό αναγέννησης και τους ανανέωσα με το Άγιο Πνεύμα Μου. Με μεγάλη γενναιοδωρία σκόρπισα ευλογημένες χάρες για να μετατρέψω τις τόσο πωρωμένες καρδιές τους σε σάρκινες καρδιές. Αυτά είναι τα σημάδια που προηγούνται και δίνω σε όλους σας, πριν έρθει η Ημέρα της επιστροφής Μου.

Διάλεξα ψυχές για να γίνουν απόστολοι, απόστολοι των έσχατων Καιρών, και τις διαπαιδαγώγησα για να αγωνιστούν στην πνευματική μάχη των επαναστατημένων καιρών σας…  Εγώ, ο Ίδιος, τις έχρισα και τους έδωσα εντολή να κηρύξουν και να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους τον Λόγο Μου, ναι! Να επαναλάβουν τον Λόγο Μου, αλλά με λόγια γεμάτα φωτιά. Τους έδωσα την άδεια να διώχνουν στο Όνομά Μου τα δαιμόνια και όταν βάζουν τα χέρια τους πάνω στους αρρώστους, να τους θεραπεύουν.

Είμαι εδώ Εγώ, ο Θεός σας και το Παν, και συνομιλώ απευθείας μαζί σας σαν Άγιος Σύντροφος και σαν Πατέρας με το παιδί Του. Δεν απομάκρυνα τη Ματιά Μου από πάνω σας, αντίθετα, μέσα στην Ευσπλαχνία Μου έσκυψα πάνω σας για να σας αγκαλιάσω στοργικά, όπως η μητέρα αγκαλιάζει το βρέφος της. Και όπως το αυλάκι ποτίζει έναν κήπο, στέλνω το Πνεύμα Μου για να ποτίσω τούτο τον ξερότοπο. Δεν είπα πως θα έρθω, μια μέρα που το σκοτάδι θα σκεπάζει τη γη, με το Πνεύμα Μου για να φέξει πάνω σας και να σκορπίσει ως μακριά το Φως Του; Δεν είπα ότι θα σκορπίσω διδαχές σαν προφητεία, διδάσκοντας ακόμη μια φορά τον λαό Μου και θα χαρίσω παντού τη διδαχή σαν κληροδότημα για τις επόμενες γενεές; Και έτσι θα αναδείξω μαθητές ανάμεσά σας;

Πείτε Μου, έχετε καταλάβει πλήρως τι σημαίνει «Αληθινή Ζωή» και γιατί διάλεξα το Έργο Μου να ονομαστεί «Η Αληθινή εν Θεώ Ζωή»; Επειδή αυτό το μήνυμα, που θα γίνει πλατύτερο από τη θάλασσα, είναι ένα δώρο από την Σοφία, και με τις διδαχές της Σοφίας θα αναγεννηθείτε, γιατί η ψυχή σας θα ενωθεί με την Αληθινή Ζωή, με Εκείνον που σας ανασταίνει μέσα σ’ Εμένα, τον Χριστό. Ναι, το Άγιο Πνεύμα, ο χορηγός της Ζωής, θα σας αναστήσει από τον πνευματικό σας θάνατο, χαρίζοντάς σας μια Αληθινή ανάσταση σ’ Εμένα, τον Θεό σας. Η Εκλεκτή Μου Ωδή θα ακουστεί σαν ποίημα στις ομιλίες σας, γλυκαίνοντας τις γλώσσες εκείνων που θα την διακηρύξουν. Τα χείλη τους, νοτισμένα από τη χάρη, θα είναι ευλογία για το ποίμνιό Μου.

Κόρη, πρόφερε τα λόγια Μου και μη φοβάσαι, στο πλευρό σου είμαι. Θα σε σηκώσω πάνω από όλους τους καταπιεστές σου, όπως σου έδειξα στο όραμά σου. Εγώ, ο Κύριος, δεν είμαι μόνο ο Σωτήρας και ο Θεός σου αλλά και η φλογερή σου Αγάπη, ο Σύντροφός σου, ο Φίλος σου και ο Αδελφός σου, ο Πατέρας σου και το Παν για εσένα! Έλα τώρα, κόρη Μου, στηρίξου  πάνω Μου.
Εγώ, ο Ιησούς, σε αγαπώ!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…