ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Ανακοίνωση από το εθελοντικό τμήμα εφέδρων ενόπλων δυνάμεων: “Μας έκαναν την τιμή…”

Δελτίο τύπου από το εθελοντικό τμήμα εφέδρων ενόπλων δυνάμεων (E.T.E.E.Δ.):

“28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 – 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗN ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΝΙΒΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Κα ΚΑΛΛΙΡΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΨΟΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΑΝ.
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ”.