ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Α. Παπακυριάκος: “Άλλοι το κάνουν, εγώ δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη αυτή…” -Με μία πρόταση ο δήμαρχος …τα είπε όλα!

Ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκος σε γενικές γραμμές με τις παρακάτω δηλώσεις του στα ΜΜΕ …τα είπε όλα!

Τη στιγμή που άλλοι συνδυασμοί έχουν κυρίως ανάγκη για να δείξουν ότι έχουν “ρεύμα” ανακοινώνουν συνεχώς άτομα του συνδυασμού τους και μιλούν για το νερό, ότι έχουν λύσεις…κτλ, ο δήμαρχος ακολουθεί εντελώς διαφορετική πορεία!

Ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας -όπως και κάθε εν ενεργεία δήμαρχος- δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους ανακοινώσεις ατόμων του ψηφοδελτίου του από τώρα.

Ο κάθε δήμαρχος, λόγω της θέσης του, θα ασχοληθεί πιο κάτω με αυτό και θα παίξει αναλόγως επικοινωνιακά. Αλίμονο αν ασχολείται ένας δήμαρχος από τώρα κυρίως με τις ανακοινώσεις ατόμων του ψηφοδελτίου του- συγκεντρώσεις και να βάλει …στον αυτόματο τα προβλήματα της περιοχής!!!

Άλλοι συνδυασμοί έχουν κυρίως ανάγκη να αποδείξουν ότι κάτι κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Σε ότι αφορά το δήμο Βέλου -Βόχας οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι του δημάρχου και στις εκλογές ο Παπακυριάκος πάντα κερδίζει! Αυτό βλέπουν ως τώρα και οι δημότες και είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον δήμαρχο! Τα υπόλοιπα είναι απλά …για να λέγονται …και οι εκλογές πλησιάζουν!

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκος μετά από σχετική ερώτηση που του υπεβλήθη ανέφερε:

“Αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώνουν τους συμβούλους. Μπορεί κάποιοι συνδυασμοί να θέλουν να δείξουν ότι έχουν ρεύμα και κάποια κίνηση. Εγώ δεν έχω νιώσει την ανάγκη αυτή. Εμείς μιλάμε με πολλά άτομα αυτή τη στιγμή που θέλουν να στελεχώσουν το συνδυασμό. Δεν έχω προβεί σε ανακοινώσεις γιατί είναι νωρίς ακόμα.

Εγώ κρίνομαι εδώ και τρεις τετραετίες για αυτά που ΚΑΝΩ, άλλοι κρίνονται γι΄αυτά που ΛΕΝΕ.

Σε ότι με αφορά πέρα από τις εκλογές έχω να αντιμετωπίσω τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μας. Είναι εύκολο να κάνει κάποιος δηλώσεις για το νερό και ότι θα βρει λύσεις και άλλο να είσαι σε αυτή την καρέκλα και να προσπαθείς να δώσεις λύσεις. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα και όχι να καταναλώνουμε από τώρα ενέργεια για ανακοινώσεις ατόμων συνδυασμού… κτλ…”

Κ.Ν