ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: …Γράφει ιστορία! -“Πηδάνε από το καράβι” του Θ. Μανάβη σε χρόνο ρεκόρ!!! – Η πρώτη απώλεια …και οι αιχμές!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Η δημοτική σύμβουλος στο δήμο Βέλου-Βόχας Σοφία Κεχαγιά ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του δημάρχου Θ. Μανάβη σε χρόνο ρεκόρ!!!

Τόσο γρήγορη ανεξαρτητοποίηση σε επίπεδο νομού ίσως δεν έχει ξαναγίνει! Δεν ξέρουμε και πανελλαδικά αν υπάρχει παρόμοια περίπτωση σε περίπου 5 μήνες!!!

…Γράφει και εδώ ιστορία ο Θ. Μανάβης;

Και είναι να αναρωτιέται κανείς: Αν από τώρα “πηδάνε από το καράβι” του Μανάβη οι σύμβουλοι που τον στήριξαν στις περασμένες εκλογές …τι θα γίνει στην πορεία;

Εντωμεταξύ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δηλώσεις της Κεχαγιά… και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά!

Στην επιστολή που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ η Σ. Κεχαγιά αναφέρει:

“Αγαπητοί μου Συνδημοτες,

Εχθές 16/05/2024, υπέβαλα την ανεξαρτοποιηση μου από τον συνδυασμό του Δημάρχου ” ΝΕΑ ΠΝΟΗ” με τον οποίο εκλεχθηκα Δημοτική Σύμβουλος.

Αυτή η απόφαση μου προκλήθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη και πλήρη επίγνωση ευθύνης απέναντι σας και ιδιαίτερα απέναντι αυτών που με στήριξαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023,τους οποίους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.

Ως ενεργός πολίτης του Δήμου Βελου-Βοχας έμαθα να συμπορευομαι με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των συνδημοτων μου και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου,ευελπιστούσα στην πραγματοποίηση αυτών,μέσα από τις Αρχές της σύνθεσης του διαλόγου,της διαφάνειας,της αξιοκρατίας και προπάντων της ειλικρίνειας.

Η ίδια δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να παραβίασω τις Αρχές μου και τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων μου υιοθετώντας πρακτικές και μεθόδους που δεν με αντιπροσωπεύει.

Από την θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου,θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με την ίδια ζέση και ενθουσιασμό παρεμβαινοντας όπου χρειάζεται και επιβαλλει η προάσπιση των συμφερόντων όλων μας.

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βέλου Βόχας
Σοφία Κεχαγιά”