ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Μπήκαν φανάρια επί της Π.Ε.Ο. σε κρίσιμη διασταύρωση του δήμου

Αναφέρεται από το δήμο Βέλου-Βόχας: «Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 και τέθηκε σε λειτουργία το έργο της τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών σε μία από τις πλέον κρίσιμες διασταυρώσεις του οδικού δικτύου του Δήμου Βέλου-Βόχας. Πρόκειται για την διασταύρωση της οδού Αγίου Γεωργίου με την Παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας του Ζαπάντη.

Το έργο που ενισχύει σημαντικά την οδική ασφάλεια της περιοχής, έρχεται να δώσει λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα, αποτρέποντας τον κίνδυνο ατυχημάτων και βελτιώνοντας τη ροή της κυκλοφορίας.

Πρόκειται οπωσδήποτε για ένα έργο μεγάλης σημασίας που δεν θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς τις επίμονες ενέργειες της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασιλικής Ραπανάκη, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που καθυστερούσαν την υλοποίησή του.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση του έργου και την απόδοσή του στην τοπική κοινωνία, δήλωσε: «Ο Δήμος Βέλου-Βόχας με όλες τις Υπηρεσίες του και το ανθρώπινο δυναμικό του, θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής με έργα που αναβαθμίζουν σημαντικά τις υποδομές»».