ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ! Ο Παπακυριάκος στέλνει “αδιάβαστο” τον Θ. Μανάβη και …του κάνει υπενθυμίσεις! -Ο Μανάβης επικοινωνιακά “αυτοκτονεί”

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ! Ο Παπακυριάκος στέλνει “αδιάβαστο” τον Θ. Μανάβη και …του κάνει υπενθυμίσεις! -Ο Μανάβης επικοινωνιακά “αυτοκτονεί”

Σε κείμενό του ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στέλνει “αδιάβαστο” τον Θ. Μανάβη! Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι ο Α. Παπακυριάκος, του οποίου η δημοτική αρχή στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων, θα έφτανε στο σημείο να “αδειάζει” τον Θ. Μανάβη σε αυτά που γράφει ο δεύτερος τελευταία!

Αυτό δεν τον συναντάει κανείς εύκολα!

Αντί να τα “ακούει” ο δήμαρχος για αυτά που δεν κάνει στο δήμο, κερδίζει πόντους που του δίνει ένας άλλος υποψήφιος δήμαρχος!!! Ο Θ. Μανάβης αν συνεχίσει έτσι με τα δελτία τύπου- ανακοινώσεις που βγάζει στο τέλος πολύ πιθανό να καταφέρει να κάνει “ήρωα” τον Α. Παπακυριάκο!

Ένας δημότης θα αναρωτηθεί! Αν ένας υποψήφιος δήμαρχος βάζει τρικλοποδιές με τον τρόπο που κινείται στον ίδιο του τον εαυτό πως μπορεί να γίνει δήμαρχος;

Ο Θ. Μανάβης φαίνεται να χάνει κατα κράτος από τον Α. Παπακυριάκο μισό χρόνο περίπου πριν τις εκλογές!

Αν συνεχίσει έτσι προβλέπουμε στο τέλος τις ανακοινώσεις που βγάζει ο Θ. Μανάβης να τις διαβάζει μόνο ο ίδιος!

Εκτός και αν νομίζει ο Μανάβης ότι επικοινωνιακά κερδίζει με τα συνεχή δελτία τύπου – ανακοινώσεις που βγάζει τελευταία! Μήπως είναι καιρός (αν δεν είναι ήδη αργά) να αναρωτηθεί ότι είναι …επικοινωνιακή πολιτική  “αυτοκτονία” αυτό που κάνει;

Παπακυριάκος Α.

Διαβάστε τώρα το αναφέρει ο Α. Παπακυριάκος για τον Θ. Μανάβη …και κυρίως τα υπονοούμενα που αφήνει:

«Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες, γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;» Πλάτων

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: «Η ημιμάθεια Χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμαθείας».

…Σε όλες τις τοποθετήσεις του κου. Μανάβη (αν και εφόσον, έχει την αυτοδιοικητική ικανότητα και γνώση  να τις κάνει μόνος του) παρατηρείς ότι έχουν λησμονηθεί σημαντικά κομμάτια του παζλ όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις, τις μελέτες και φυσικά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Βέλου Βόχας. Άλλοτε γιατί τα έχει ξεχάσει, άλλοτε γιατί δεν τα γνωρίζει  και άλλοτε  γιατί του αρέσει να διαμορφώνει την «ιστορία» κατά το δοκούν.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα λοιπόν γιατί όλα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες αποτελούν μια κακή παρουσίαση της στιγμής ενός δύσκολου  έργου του Δήμου που 7 συναπτά έτη εκτελείται με επιμέλεια και πρόγραμμα.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και Ι

Ήδη έχουν εγκριθεί στο Δήμο τρεις χρηματοδοτήσεις για αγορά μηχανημάτων, για προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών  και για έργα σε σχολικά συγκροτήματα συνολικής αξίας 442.000,00 ευρώ.

Αναμένεται η έγκριση πρότασης 700.000,00 ευρώ για αγροτική οδοποιία του Δήμου Βέλου Βόχας η οποία ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, και από τον κύριο Μανάβη, προς ένταξη στο παραπάνω πρόγραμμα.

Κατατίθεται πρόταση χρηματοδότησης για ύδρευση και ολοκλήρωση του Δημοτικού καταστήματος στις αντίστοιχες προσκλήσεις του παραπάνω Προγράμματος σε λιγότερο από ένα μήνα συνολικής αξίας 4.000.000,00 ευρώ

Συμπέρασμα: Ούτε μια Πρόσκληση του Προγράμματος δεν έχει χαθεί και ας αναλογιστούν σοβαρά τα ψέματα που δημοσιεύουν!

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Ήδη εκτελείται έργο Δημοτικής Οδοποιίας στο Δήμο προϋπολογισμού 800000,00 ευρώ.

Ήδη υπογράφτηκε συμφωνητικό για την κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Ζευγολατιού προϋπολογισμού 100000,00 ευρώ μετά από ηλεκτρονικό δημόσιο διαγωνισμό.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στον κο. Μανάβη ότι η αποχέτευση των λυμάτων του Δήμου μας εξαρτάται άμεσα από τις ΕΕΛ των όμορων Δήμων, και όχι γιατί εμείς το ζητήσαμε, αλλά διότι έτσι έχει καθοριστεί από το Περιφερειακό Σχεδιασμό Λυμάτων Πελοποννήσου προ έτους 2010. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί τη συμμετοχή μας τόσο του έργου δικτύου αποχέτευσης Κοκκωνίου Νεράντζας ύψους 3.000.000 ευρώ εφόσον συνδέεται με την αναβάθμιση των ΕΕΛ του Δήμου Σικυωνίων όσο και του  έργου αποχέτευσης  Βραχατιου – Ζευγολατιού το οποίο αποτελεί υποέργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους 47.000.000 ευρώ της ΔΕΥΑ Κορίνθου,  σε προσκλήσεις Προγραμμάτων για χρηματοδότηση.

Τέλος, οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε στη διάθεση των αντιπροσώπων της αντιπολίτευσης για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται για τη συμμετοχή του Δήμου σε προγράμματα χρηματοδότησης, ώστε την επόμενη φορά που θα εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους να έχουν πλήρη γνώση!

Καλό θα είναι σε όλα αυτά που γράφονται μήνες τώρα να υπάρχει έστω και μακρινή συγγένεια με την αλήθεια και παρακαλούμε να μας υποδείξουν με τη γνώση και τη σοβαρότητα που απαιτείται, ποια είναι η πρόσκληση χρηματοδότησης- σε όλα τα επίπεδα -που άνοιξε και ο Δήμος δεν υπέβαλε πρόταση εφόσον πληρούσε τις  απαιτήσεις της υποβολής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ”.

Μανάβης Θανάσης

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Οι “καθυστερημένες” ανακοινώσεις του Μανάβη! -…Έτσι θα “χτυπήσει” τον δήμαρχο; -…Δεν έμαθε από την ήττα του;”

-Αυτά που συμβαίνουν στο δήμο Βέλου- Βόχας …δεν υπάρχουν! Σε ότι αφορά τις συνεχείς ανακοινώσεις του Μανάβη μάλλον πλησιάζει η ώρα που θα γράψουμε περισσότερα!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019
Σταματόπουλος -Πνευματικός

…Η φωτογραφία της ημέρας!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019
παραλία Βραχάτι1

Ποιο αναφέρουν αμαρτωλό έργο στο Βραχάτι;

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019
Παπαγγελόπουλος Α.1

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Καραπατάς απάντησε …βάζοντας στη θέση του τον Παπαγγελόπουλο!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019
Πνευματικός- Σταυρέλης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Πνευματικός “κούρασε”- “Κόλλησε” ο Σταυρέλης!- Μπερδεμένα τα πράγματα στους δύο συνδυασμούς…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019
Καλλίρης Π.1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ήρθε στις πρώτες θέσεις στις περασμένες εκλογές…και τώρα στηρίζει την υποψηφιότητα του Καλλίρη!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 22, 2019