ΒΕΛΟ: Πριν έρθει το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται οι δημότες με το νερό!!! -Τελευταία φορά που συνέβη αυτό λένε από τη δημοτική αρχή!

Πριν ακόμα έρθει το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί δημότες στο δήμο Βέλου -Βόχας λόγω διακοπής νερού!!! Διατηρούμε πάντως τις επιφυλάξεις μας για το αν τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής ήταν αυτά που χρειάζονταν για να αποφευχθεί όλος αυτός ο χρόνος ταλαιπωρίας των δημοτών!

Επίσης δεσμεύονται τώρα από τη δημοτική αρχή του Θ. Μανάβη ότι είναι η τελευταία φορά που συνέβη αυτό!!! …Θα δείξει, λέμε εμείς και επίσης διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για το τι θα γίνει γενικά στο δήμο Βέλου- Βόχας σχετικά με τα γνωστά προβλήματα στο νερό!

Η δημοτική αρχή του Μανάβη θα έλεγε κανείς ότι περισσότερο στήριξε τον προεκλογικό της αγώνα στα προβλήματα του νερού!

Τώρα οι δημότες απλά περιμένουν να υλοποιήσει ο νέος δήμαρχος Θ. Μανάβης αυτά που προεκλογικά έλεγε!

…Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει!

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αρχή της εβδομάδας:

“Το παλιό δίκτυο αμιάντου, στο οποίο δυστυχώς είναι ακόμα συνδεδεμένα αρκετά σπίτια του Βέλου, δεν άντεξε την πίεση, που ασκήθηκε λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού με το οποίο ενισχύθηκαν οι δεξαμενές του Βέλου και δημιουργήθηκε εκτεταμένη βλάβη, την Κυριακή το απόγευμα.

Επί τόπου έφτασαν τα συνεργεία του δήμου και διέκοψαν την λειτουργία του

Η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί μέχρι αύριο, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων μας.

Η δημοτική αρχή, τις ημέρες του Πάσχα, πέτυχε όλα τα χωριά μας να έχουν υπερεπάρκεια νερού και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Ο σχεδιασμός και τα δίκτυα μας αντεπεξήλθαν πλήρως στις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών, που φέτος κυριολεκτικά κατέκλυσαν τον δήμο μας.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών του Βέλου, που έμειναν, λόγω τη βλάβης, χωρίς νερό και τους εγγυόμαστε ότι είναι η τελευταία φορά που συνέβη αυτό…”

Κ.Ν