Γέμισε με αστυνομικούς το Ζευγολατιό! -Τι αναφέρουν από το δήμο Βέλου- Βόχας -Δυναμικά ξεκίνησε ο Τετράδης…

“Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου  στο Ζευγολατιό

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Ζευγολατιό, αποτελούμενη από 2 ομάδες ΟΠΚΕ, διμοιρία αστυνομικών, αστυνομική δύναμη από το ΑΤ Βραχατίου και από την ασφάλεια Κορίνθου, πραγματοποιώντας ελέγχους. 

Μετά τις συναντήσεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες  ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας  Παπακυριάκος τόσο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Τετράδη Χαράλαμπο και τον Διοικητή του Α.Τ. Βραχατίου κ. Κωνσταντόπουλο Κωνσταντίνο όσο και με τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ  Κορίνθου κ. Μπότο Σπυρίδωνα για θέματα παραβατικότητας, αστυνόμευσης, κλπ. σε διαμερίσματα του Δήμου, η ανταπόκριση ήταν άμεση από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος τόνισε ότι θα βρίσκεται  σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές  προκειμένου να  συνεχισθεί με την ίδια δυναμική η προσπάθεια αυτή που καταβάλει ο Δήμος μας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα,   προς ενίσχυση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών”, αναφέρεται από το δήμο Βέλου- Βόχας.

ΣΣ. Δυναμικά ξεκίνησε από τη θέση του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας ο Χ. Τετράδης! Επιχειρήσεις στους καταυλισμούς των αθιγγάνων και επιτυχίες σε θέματα ναρκωτικών. Ήδη σήμερα οι αστυνομικοί του Ξυλοκάστρου προχώρησαν σε ένα σωρό κατασχέσεις δενδρυλλίων χασίς στο Α. Διμηνιό (για περισσότερα δείτε εδώ)

Κ.Ν