Μειωμένα τα κρούσματα στην Κορινθία -Γεμάτη όμως με ασθενείς με κορονοϊό παραμένει η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη , ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.517.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη καταγράφηκαν 30 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 10.453.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 3, στην Π.Ε. Αρκαδίας 5, στην Π.Ε. Κορινθίας 12, στην Π.Ε. Λακωνίας 2 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 8.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τετάρτη, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 70 άτομα (τα 6 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 3, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 23, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 21 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 10…”.

ΣΣ. Με βάση τα παραπάνω παρατηρούμε μειωμένα κρούσματα στην Κορινθία, αλλά γεμάτη με ασθενείς με κορονοϊό παραμένει η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Κ.Ν