ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Στα κόκκινα τα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 318 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 35.369.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 51, στην Π.Ε. Αρκαδίας 49, στην Π.Ε. Κορινθίας 117, στην Π.Ε. Λακωνίας 24 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 77.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Κυριακή 28 του μήνα- συνολικά 230 άτομα (τα 10 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 21 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 13, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 38, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 61 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 28 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 69 (τα 4 στη ΜΕΘ)…”

ΣΣ. …Στα κόκκινα τα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα! Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η ΠΡΩΤΗ φορά τόσα κρούσματα κορονοϊού σε μία μέρα στην Κορινθία!

Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά ότι παρα τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα τα κρούσματα κορονοϊού όλο και αυξάνονται! Στην Κορινθία είμαστε κοντά στα 100 κρούσματα σε καθημερινό επίπεδο ή και παραπάνω (όπως τη Δευτέρα) …και ακόμα δεν έχει μπει ο χειμώνας!!!

Τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι …άστα να πάνε! Κοιτάνε πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους και δεν βλέπουν ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και πως πρέπει να κινηθούν!

Κ.Ν