“Γρίφος” η ανακοίνωση του Δ. Ραψωματιώτη για το επιμελητήριο Κορινθίας! -“Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες…”

Σε ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης αναφέρει: «Στο Επιμελητήριο δεν με εκπροσωπεί κανένας , όπως και δεν εκπροσωπώ κανέναν.

Είμαι ο 21ος Σύμβουλος, και με ενδιαφέρει μόνο, να προστατεύσω τον θεσμό.

Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ, μέρος του προβλήματος ή της αντιπαράθεσης, αλλά θα εργαστώ, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, για να διασφαλίσω την λύση του προβλήματος.

Ραψωματιώτης Δημήτριος».

ΣΣ. Είναι και λίγο “γρίφος” η παραπάνω ανακοίνωση του Δ. Ραψωματιώτη …ή μας φαίνεται; Το “όταν ωριμάσουν οι συνθήκες” θα εργαστεί για τα θέματα που απασχολούν το επιμελητήριο, αποτελεί ένα ερωτηματικό!

Εντωμεταξύ ο Ραψωματιώτης έχει δείξει ως τώρα ότι έχει το θάρρος της γνώμης του και αυτό που νιώθει το κάνει. Μπορεί αρχικά να στήριξε για πρόεδρο τον Πιτσάκη, όπως το ίδιο έκανε και ο Σπηλιωτακάρας, αλλά από την αρχή αντιλήφθηκε ότι το επιμελητήριο υπο την προεδρία του Πιτσάκη …δεν πηγαίνει πουθενά και δεν δίστασε πολύ γρήγορα να διαφοροποιηθεί και να μην συνεχίζει να στηρίζει τον Πιτσάκη και τον συνδυασμό του!

Σίγουρα η παραπάνω ανακοίνωση του Ραψωματιώτη θα προβληματίσει αρκετούς. Ίσως ο Ραψωματιώτης να σκέφτεται και την επόμενη μέρα, για παράδειγμα μετά τον Πιτσάκη ως πρόεδρο του επιμελητηρίου.

Ίσως να αναρωτιέται στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν αν θα είναι και οι 14 ενωμένοι (που σήμερα φαίνεται να είναι κατά του Πιτσάκη).

Και ποια είναι ακριβώς τα 14 μέλη του επιμελητηρίου;

Μήπως για τους παραπάνω λόγους αναφέρει ο Ραψωματιώτης: “Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες”;

Θα δείξει…

Κ.Ν