ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΔΙΜΗΝΙΟ: Ράντιζαν με ισχυρό δηλητήριο τα χορτάρια στην άκρη τους δρόμου επι της Π.Ε.Ο;

ΔΙΜΗΝΙΟ: Ράντιζαν με ισχυρό δηλητήριο τα χορτάρια στην άκρη τους δρόμου επι της Π.Ε.Ο;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αναγνώστης σε καταγγελία του στην korinthiannews.gr αναφέρει: “Πριν λίγες μέρες δύο άτομα ψέκαζαν τα χορτάρια στην άκρη του δρόμου επι της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Κιάτου- Ξυλοκάστρου), στα όρια του Διμηνιού του δήμου Σικυωνίων . Το δηλητήριο από ότι άκουσα ήταν πολύ ισχυρό (ραουντάπ) .

Τα δύο άτομα από ότι πληροφορήθηκα δούλευαν σε εργολάβο ο οποίος είχε πάρει προφανώς την δουλειά για να ψεκαστούν τα χορτάρια.

Τέτοιου είδους ραντίσματα είναι πολύ επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να γίνονται καθώς θα είναι πολύ σοβαρές οι επιπτώσεις σε όποιον δεν γνωρίζει και για οποιαδήποτε λόγο έρθει σε επαφή με αυτά τα χορτάρια που ραντίστηκαν».

προβληματισμός

ΣΣ. Πολύ σοβαρή η καταγγελία που κάνει παραπάνω ο αναγνώστης μας. Καλό θα είναι να ενημερώνεται άμεσα η αστυνομία από τους πολίτες που αντιλαμβάνονται κάποιες ενέργειες σαν την παραπάνω.

Το ερώτημα είναι αν έχει κάποια σχέση ή όχι ο δήμος με αυτή την ενέργεια. Για παράδειγμα εδόθη εντολή από το δήμο σε κάποιον εργολάβο να αναλάβει να ραντίσει τα χορτάρια; Και αν ναι γνώριζαν στο δήμο ότι θα χρησιμοποιούνταν, σύμφωνα με την καταγγελία, τόσο ισχυρό δηλητήριο;

Δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι άλλο καθώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Κάνουμε όμως την παραπάνω αναφορά προκειμένου να είναι πιο καχύποπτοι οι πολίτες στο εξής με τέτοιου είδους ενέργειες και να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία καθώς τίθεται κίνδυνος της δημόσιας υγείας (αν όντως χρησιμοποιούνται τόσο ισχυρά δηλητήρια σε δημόσιο χώρο)

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

Ο αγιασμός των υδάτων στο Κιάτο και στις κοινότητες έγινε με νερό Λουτρακίου -Στην Κόρινθο ο αγιασμός έγινε με νερό της Στυμφαλίας!!! (φωτο)

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
κουίζ

…Τι γύρευε δικηγόρος στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου στην Κορινθία; -Ποιος τον κάλεσε;

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ο “προβλέψιμος” Σ. Σπηλιωτακάρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
διώρυγα Κορίνθου 10

Ο σύλλογος επισιτιστών Λουτρακίου σε ένα ευχαριστήριο έκανε αναφορά και για την άδικη κριτική που δέχεται η διοίκηση της διώρυγας!!!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
ορειβασία

Πρόσκληση από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019