“Δολιότητα, Ζηλοτυπία, Διχόνοια Και Ανηθικότητα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Δολιότητα, Ζηλοτυπία, Διχόνοια Και Ανηθικότητα

29 Ιουλίου 1988

Αγαπημένοι! Ανθίστε με την αγάπη, νιώστε την Παρουσία Μου ανάμεσά σας. Νιώστε τη βαθιά Αγάπη που τρέφω για όλους σας, πιστέψτε σ’ αυτή την Αγάπη. Είμαι η Πηγή της Αγάπης. Το Πνεύμα Μου είναι πάνω σας. Ελάτε, θέλω να είστε καθαροί, άγιοι, ταπεινοί και σπλαχνικοί. Επιτρέψτε Μου να αυξήσω την αγάπη που έχετε για Εμένα σε μια απεριόριστη αγάπη. Επιτρέψτε σε Εμένα, τον Κύριό σας, να γεμίσω τις καρδιές σας με την πληθωρική Μου Αγάπη και να σας κάνω πλήρης, εμποτίζοντάς σας με Θεία και Ανυπέρβλητη Αγάπη, ώστε να ξεχειλίσει και να ποτίσει τον κόσμο αυτόν, τιμώντας έτσι την Εκκλησία Μου. Δεχθείτε να αντλήσετε από την Άπειρη αυτή Αγάπη και να γεμίσετε τις καρδιές σας.

Το μόνο που ζητώ από εσάς, αγαπημένοι αδελφοί, είναι αγάπη, πιστότητα και καθαρότητα. Μην αποθαρρύνεστε, παιδιά Μου, όταν έρχονται δοκιμασίες. Ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψω. Είμαι ο Ποιμένας σας και σας φυλάω κρυμμένους κάτω από την Σκέπη Μου. Μαζί Μου θα τραφείτε. Μαζί Μου ποτέ δεν θα διψάσετε.

Να φέρεστε ο ένας στον άλλο όπως σας φέρομαι Εγώ. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ Εγώ. Να ανταποκρίνεστε ο ένας στον άλλο όπως Εγώ ανταποκρίνομαι στις προσευχές σας. Να τρέφεστε από Εμένα και να μη δέχεστε τους καρπούς του Σατανά που είναι: δολιότητα, ζηλοτυπία, διχόνοια και ανηθικότητα. Να είστε σαν ένας! Να είστε τέλειοι! Ας ακτινοβολήσει ο Οίκος Μου από την καθαρότητά του. Επιτρέψτε στη Δρόσο Μου της Δικαιοσύνης να κατέβει πάνω σας για να διαλύσει τα βαριά σύννεφα καταιγίδας και να τα σκορπίσει. Επιτρέψτε στο Φως Μου να τα διαπεράσει, για να εξαφανιστεί κάθε σκοτάδι και κάθε κακό. Γίνετε σαν τα λουλούδια που αντικρίζουν τον ήλιο και αφήστε τις θερμές Μου Ακτίνες να ζωογονήσουν την αγιοσύνη σας, την καθαρότητά σας, την ευθύτητά σας και την αγάπη σας. Ακολουθείτε πάντα την Εντολή Μου να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ. Εγώ, ο Κύριος Ιησούς Χριστός, σας αγαπώ απέραντα. Θα έρθω σύντομα, σας ευλογώ όλους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…