Δ. Αλεξανδράκη: “Το έχω κάνει και εγώ στην Κόρινθο”

“Οι εικόνες με τον σερβιτόρο σε beach bar στην Ρόδο, που κολυμπάει στη θάλασσα για να παραδώσει την παραγγελία στις ξαπλώστρες, που αποκάλυψε το enikos.gr, προκάλεσαν τόσο την κυβερνητική παρέμβαση, όσο και έντονες αντιδράσεις στα social media. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε ένα αδιανόητο σχόλιο, εκφράζοντας την αντίθεσή της σε όσα λέγονται και γράφονται. «Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται» σχολίασε.

«Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)» σημείωσε στην ανάρτησή της στο instagram.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Τώρα κάπου ΩΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες). Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!

Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται! Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.

Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε σε πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω», αναφέρεται στο enikos.gr