Δ. Πιστεύος: “Πώς είναι δυνατόν ο δήμος Σικυωνίων να απουσιάζει”;

Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων Δ. Πιστεύου ανακοινώνεται:

«Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επόμενη Μέρα» και υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος, δήλωσε για την απουσία περιπτέρου του δήμου Σικυωνίων στην έκθεση «Κορινθία – Πελοπόννησος 2023».   

«Βρέθηκα στα εγκαίνια της έκθεσης «Κορινθία – Πελοπόννησος 2023», όπου εξεπλάγην από την «εκκωφαντική» απουσία του δήμου μας.

Και αναρωτιέμαι: Πώς είναι δυνατόν ο δήμος Σικυωνίων να είναι απών; Θεώρησε ότι δεν μπορεί να βρεθεί δίπλα στους δήμους Κορινθίων, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που ήταν παρόντες με περίπτερα; Αδιαφόρησε για το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών που μπορεί να ήθελαν να ενημερωθούν για επενδυτικές ευκαιρίες, τουριστικά αξιοθέατα και προϊόντα του τόπου μας; Κρίμα!

Ευτυχώς υπάρχουν αυτόνομα επιχειρήσεις από τον δήμο μας να κρατήσουν ψηλά τη «σημαία» που έχει υποστείλει για δικούς του λόγους ο κ. Σταματόπουλος. Κάποιοι θέλουν να δουν μια καλύτερη Επόμενη Μέρα για να ξεφύγει ο δήμος μας από την εσωστρέφεια!» Μπράβο στη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης. Του χρόνου θα είμαστε όλοι μαζί!»