“Είμαι Σε Αναζήτηση Της Καρδιάς Σας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Είμαι Σε Αναζήτηση Της Καρδιάς Σας

1 Ιούνιου 1989

Εγώ είμαι. Η Ιερή Μου Καρδιά καλεί σήμερα όλα τα έθνη να ακούσουν τη Φωνή Μου. Είμαι η Αγάπη, είμαι η Ειρήνη, είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. Δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο για τη σωτηρία της ψυχής σας εκτός από την Ιερή Μου Καρδιά. Κόρη, γράψε μαζί Μου την προσευχή που σου υπαγόρευσα πέρυσι: 

Ιερή Καρδιά του Ιησού,
δίδαξέ μου τους Δρόμους Σου.
Ιερή Καρδιά του Ιησού,
οδήγησέ με στον Δρόμο τον Σωστό.
Φύλαξέ με από τον πονηρό και
μη με παραδώσεις στο θέλημά του.
Ιερή Καρδιά του Ιησού,
γίνε το Πανίσχυρος Προστάτης μου,
γιατί είσαι το Καταφύγιό μου.
Είθε η Αγάπη Σου και η Ειρήνη Σου
να με οδηγούν κι να με φυλάνε, αμήν…

Είμαι ο Κύριος, ο Σωτήρας σας κι Αυτός που γυρεύει την καρδιά σας. Είμαι Αυτός που στέκει ακούραστα έξω από κάθε πόρτα και χτυπά. Είμαι Αυτός που ακολουθεί τον αμαρτωλό και αποστομώνει τους σοφούς. Είμαι Αυτός που πληθαίνει τις ευλογίες Του και σας ετοιμάζει προσεχτικά για να εισέλθετε στη Νέα Του Ιερουσαλήμ. Είμαι η Αγία Τριάδα η Μία και Αδιαίρετη Τριάδα, και σας ετοιμάζω όλους με το Σωτήριο Σχέδιό Μου για να ενωθείτε σε ένα ποίμνιο άγιο. Είμαι Αυτός που ρίχνει κάτω τα ψηλά δένδρα και κάνει να μεγαλώσουν τα χαμηλά.

Μη φοβάστε, αγαπημένοι, γιατί μέσα σε τούτη την ερημιά θα σπείρω νέους σπόρους Αγάπης και Ειρήνης. Θα δώσω ζωή στον κήπο Μου, ώστε όσοι είναι ασεβείς και κακοί, να δούνε και να μάθουν πως το Θείο Μου Χέρι είναι πάνω σε όλους σας. Oι πέτρινες καρδιές θα αντιληφθούν το Αμέτρητο Έλεός Μου και το ότι Εγώ, ο Άγιος, είμαι ανάμεσά σας. Σας κρατώ από το δεξί σας χέρι, νιώστε την Παρουσία Μου. Δεν θα σας εγκαταλείψω, γι’ αυτό μη φοβάστε. Ναι, θα πάρω τον καθένα από το χέρι και θα σας αναμορφώσω για να ονομασθείτε τέκνα του Φωτός και να υπηρετήσετε το δίκαιο και το σωστό. Εγώ, ο Κύριος, είπα από την αρχή πως θέλω να είστε άγιοι όπως Εγώ είμαι Άγιος.

Αφού είμαι ο Θεός σας κι εσείς ο λαός Μου, θα πρέπει να φυλάτε τον Νόμο Μου. O Νόμος Μου είναι ένας Νόμος Αγάπης. Μάθετε να Με αγαπάτε. Μάθετε να Με λατρεύετε. Γυρεύω την καρδιά σας. Μην ακούτε τον κόσμο, ακούστε την Κραυγή της Αγάπης Μου, ακούστε τους χτύπους της Καρδιάς Μου, κάθε χτύπος είναι κι ένα κάλεσμα για μια ψυχή.

Ελάτε σε Εμένα στα απλωμένα Μου Χέρια, ριχθείτε στην Αγκαλιά Μου και νιώστε την Αγάπη που τρέφω για εσάς, νιώστε το Έλεος αυτό που τρέφω για όλους σας! Επιστρέψτε σε Εμένα και θα σας θεραπεύσω. Φυλάξτε και χαράξτε τα Λόγια Μου στην καρδιά σας. Μην αφήσετε τα Λόγια Μου να σκορπίσουν στους τέσσερις ανέμους.

Ελάτε και στρέψτε το βλέμμα σας σε Εμένα και μην αφήσετε κανέναν να το απομακρύνει από Εμένα. Αντιληφθείτε τις Χάρες που σας προσφέρω όταν Εγώ, ο Κύριος …Είμαι παρών. Ζητώ σοβαρά από όλους σας να ομολογήσετε την ανομία σας και να Με επιθυμήσετε. Εκχέω πάνω σε όλους σας το Πνεύμα Μου της Χάριτος για να σας βγάλω από τον λήθαργο που βαραίνει πάνω σας και να σας ζωοποιήσω, προτού αρχίσει η φθορά, ανοίξτε, λοιπόν, τα αυτιά σας και ακούστε Με. Ξέρω πως οι περισσότεροι ανάμεσά σας είστε τώρα νεκροί αν και πιστεύετε πως είστε ζωντανοί, και η αιτία είναι η αντίστασή σας στο να εγκαταλειφθείτε ολοκληρωτικά σε Εμένα.

Εμπιστευθείτε Με και μη Μου αντιστέκεστε, εγκαταλειφθείτε σε Εμένα. Παραδοθείτε, παραδοθείτε, επιτρέψτε σε Εμένα, τον Στοργικό Θεό σας, να αιχμαλωτίσω τη μικρή σας καρδιά. Μη φοβάστε, είμαι η Αγάπη και η Αγάπη επιθυμεί να ομορφύνει την καρδιά σας, δώστε λοιπόν προσοχή στα Λόγια Μου. Μπορεί να σας φαίνονται απλά, αλλά είμαι Απλός Θεός. Είμαι Πράος και Ταπεινός.

Ξέρω πως πολλοί από σας δεν παύετε να σκέπτεστε ότι επαναλαμβάνομαι, αυτό όμως συμβαίνει γιατί τα Λόγια Μου φαίνεται πως δεν βρίσκουν χώρο μέσα σας! Αν επαναλαμβάνομαι, είναι εξαιτίας του λήθαργού σας, εξαιτίας της κώφωσής σας. Είναι γιατί πολλοί από εσάς δεν τα κάνετε πράξη….

Έρχομαι για να σας προσφέρω την Καρδιά Μου στο Χέρι, έρχομαι για να σας προσφέρω την Ειρήνη Μου και την Αγάπη Μου, έρχομαι για να σας ενώσω ξανά σε ένα Ποίμνιο, έρχομαι για να αναστήσω τούτη τη νεκρή γενεά και να την ζωοποιήσω. Ελάτε και υμνήστε Εμένα, τον Κύριό σας, που σκύβω πάνω σας από τον Ουράνιο Θρόνο Μου για να σας σηκώσω κοντά Μου και να σας ζωοποιήσω. Υμνήστε Με, όλοι εσείς που προσμένατε να σας επισκεφθεί το Πνεύμα Μου της Χάριτος. Πηγαίνετε να διακηρύξετε τη Δικαιοσύνη Μου σε όλα τα έθνη, το Μήνυμά Μου να φτάσει στα πέρατα της γης, να ακούσουν τις Κραυγές της Αγάπης Μου. Χαρείτε τώρα και πανηγυρίστε όλοι εσείς που διψάτε για Εμένα, γιατί θα σας χορτάσω. Στεγνώστε τα δάκρυά σας όλοι εσείς που καταδυναστεύεστε νύχτα και μέρα, είμαι εδώ για να σας παρηγορήσω και να σας φυλάξω.

Η Ιερή Μου Καρδιά σας καλεί όλους να έρθετε κοντά Μου με αγιότητα. Ακουμπήστε πάνω Μου και θα σας οδηγήσω στην Τράπεζά Μου όπου σας περιμένω μέρα και νύχτα. Σας προσφέρω καθημερινά τον Εαυτό Μου. Ελάτε, ελάτε να Με κοινωνήσετε με αγιότητα και καθαρότητα. Μη Με προσβάλλετε. Να είστε καθαροί και άγιοι όταν Με κοινωνείτε. Συγκεντρωθείτε και αναγνωρίστε τη Zωντανή Μου Παρουσία στη μικρή άσπρη Όστια. Αφήστε Με να νιώσω την αγιότητα και την καθαρότητά σας. Μακάρι να ξέρατε την Χάρη που σας προσφέρω!

Ελάτε, ευχαριστήστε Με μελετώντας το Μήνυμά Μου, ευχαριστήστε Με ζώντας το Μήνυμά Μου, ευχαριστήστε Με αλλάζοντας τρόπο ζωής. Μακάριος εκείνος που στοχάζεται αυτό που του προσφέρω σήμερα και μελετά την καρδιά του και εξετάζει την ψυχή του, γιατί θα τον υψώσω. Μακάριοι οι ιερείς Μου, οι επίσκοποι και οι καρδινάλιοι που Με πλησιάζουν σαν τον τελώνη,ομολογώντας την ανομία τους, μέσα σ’ αυτές τις καρδιές θα ριζώσει και θα ευδοκιμήσει ο Λόγος Μου. Θα τους ξεσκεπάσω τότε τα μάτια για να δουν και να αντιληφθούν με την καρδιά τους ότι το μόνο που χρειάζομαι είναι Αγάπη, Αγάπη και Λατρεία…..

Αδερφοί, το μόνο που ζητώ από σας είναι Αγάπη. Ελάτε και λατρέψτε Με, μη χάνετε το χρόνο σας γυρεύοντάς Με εκεί που δεν είμαι. Γίνετε παράδειγμα για το ποίμνιό Μου. Η Αγάπη περιμένει, ελάτε και λατρέψτε Με, ελάτε και λατρέψτε Εμένα, τον Θεό σας και Βασιλιά σας.

Επιστρέψτε σε Εμένα, αδερφοί Μου, κι Εγώ, ο Ιησούς σας, με την Ιερή Μου Καρδιά να πάλλει από παντοτινή αγάπη, θα σας σπλαχνιστώ και τα αμαρτήματά σας θα τα λησμονήσω, και δεν θα σας τα υπενθυμίσω.

Αναζητήστε Με, όσο μπορείτε ακόμη να Με βρείτε μέσα στο Έλεός Μου και θα έρθω τότε για να ανοίξω τα μάτια των τυφλών και θα ξεσφραγίσω τα αυτιά εκείνων που τους έκανα κουφούς. Θα σας αφήσω να δείτε το Φως Μου, να ακούσετε και να κατανοήσετε τα Λόγια Μου, ώστε να επιστρέψετε και να μπορείτε να αινείτε, να υμνείτε και να δοξολογείτε Εμένα τον Θεό σας, από τα βάθη της καρδιάς σας. 

Εγώ, ο Κύριος, βάζω το Χέρι Μου πάνω στο κεφάλι σας και σας ευλογώ. Να είστε ένα. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…