Είχαν ρημάξει στις κλοπές τα χωριά στην Κόρινθο και το Λουτράκι -Ποια ήταν …η λεία τους!

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας και Κορινθίων.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του κατά το χρονικό διάστημα από την 6.8.2019 έως την 27.9.2019, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας και  Κορινθίων, διέπραξαν συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -10.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

H αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων καθώς και για την ταυτοποίηση των αγνώστων δραστών», αναφέρεται από την αστυνομία.