“Εγώ Είμαι η Ελπίδα που γυρεύει ο κόσμος – Μετέτρεψαν τον Οίκο Μου σε οίκο εμπορίου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Εγώ Είμαι H Ελπίδα Που Γυρεύει Ο Κόσμος – Μετέτρεψαν Τον Οίκο Μου Σε Οίκο Εμπορίου

7 Φεβρουαρίου 1991

Ειρήνη σε σας. Είμαι Είμαι ο Ιησούς.

Εγώ Είμαι η Ελπίδα που γυρεύει ο κόσμος. Αυτή η Ελπίδα που γυρεύουν δεν είναι μακριά τους. Δεν έχουν παρά να απλώσουν τα χέρια στον Ουρανό και να ψάξουν γι’ αυτά που είναι στον ουρανό. Μπορούν να Με αναζητήσουν και θα τους απαντήσω. Δεν τους κρύβω το Πρόσωπό Μου ούτε απομακρύνω τα Μάτια Μου από πάνω τους. Τα Μάτια Μου σας παρατηρούν όλους και προσέχουν κάθε σας βήμα. 

Το Πνεύμα Μου γεμίζει όλο τον κόσμο για να φωτίσει τούτο το σκοτάδι και να δώσει την Ελπίδα σε όσους προχωρούν ψηλαφιστά μέσα στην ατέλειωτη αυτή νύχτα. Αγαπημένοι, έχοντας τον Ουρανό πατρίδα σας και τη γη προσωρινή διαμονή σας, έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε και να ελπίζετε.

Ω δημιουργία, θα σου αφαιρέσω το νεκρικό σάβανο και δεν θα σε αναστήσω; Ή Εγώ, που ανασταίνω, θα σε ξαναστείλω στο θάνατο; Είμαι το Έλεος, είμαι η Αγάπη. Κοιτάξτε τον Ουρανό για να δείτε τα Σημεία των Καιρών. Έρχομαι να συγκεντρώσω τα έθνη και να δείξω σε όλους σας το Άγιο Πρόσωπό Μου και να σας θυμίσω την Αγάπη Μου.

Αλλά προσέξτε, έχει ξεκινήσει η αρχή των θλίψεων καθώς και η αρχή των ωδίνων σας. Είστε μάρτυρες, αφού γίνατε πιστοί, πως ό,τι διαβάζετε μέσα στις Γραφές, εκπληρώνεται: η έκχυση του Πνεύματός Μου τις έσχατες αυτές μέρες του σκότους, που χαρίζω πλουσιοπάροχα στην ανθρωπότητα. Είστε μάρτυρες σε όσα ήταν αινιγματικά για σας και λέγονταν με παραβολές. Είστε μάρτυρες της σκληρότητας του Σατανά, αλλά σας υπόσχομαι, παιδιά Μου, πως αμέσως μετά τις θλίψεις σας (που θα επιδεινωθούν) θα έρθει η Χαρά, και μετά τις ωδίνες σας, θα γεννηθεί η Αγάπη ανάμεσά σας! Σήμερα όμως βλέπω με απόγνωση από τον ουρανό τα εγκλήματα αυτής της γενεάς που έχουν ξεπεράσει τις αμαρτίες των Σοδόμων και Γομόρρων, γιατί στηρίξατε τις ελπίδες σας σε έναν ψεύτικο Χριστό.

Αυτή η γενεά είναι αναίσχυντη, ανυπότακτη και μολυσμένη με αίμα, και ζει στη σκιά του Σατανά. Ω, γενεά! Η εκλεπτυσμένη δήθεν σοφία σου Με έχει αποκλείσει γιατί οι καρδιές σας, γεμάτες στόμφο και αλαζονεία, θεωρούν πως είναι ίσες με Μένα, το Θεό σας. «Θα λες ακόμη μπροστά σ’ αυτόν που σε φονεύει: Εγώ είμαι Θεός;” Ήδη το αίμα χύνεται στους δρόμους σας. Μέσα στην κακία σας, στηρίξατε τις ελπίδες σας σε όλα αυτά που δεν είμαι Εγώ. Στηρίξατε τις ελπίδες σας σε ανθρώπους και όχι σε Μένα, σε πλούτη που δεν σας σώζουν, περιφρονώντας τον Θησαυρό που σας προσφέρω στον Ουρανό. Στηρίζετε τις προσδοκίες σας στους ανθρώπους και βασίζεστε στο Ψέμα, αφού πιστεύετε πως μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα με τις ανθρώπινες δυνάμεις σας. Πράγματι, έχετε συσσωρεύσει μεγάλο πλούτο με τις πολυάσχολες συναλλαγές σας, αύριο όμως θα πεθάνετε.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που ρωτούν: «Για ποιο λόγο ο Κύριος και η Μητέρα Του μας επισκέπτονται ξαφνικά;» Και μόνο ένα υπόλοιπο από τις ιερατικές Μου ψυχές ενδιαφέρονται για τις τακτικές Μας εμφανίσεις. Έχω πει ότι «θα στείλω τον αγγελιαφόρο Μου να Μου ετοιμάσει την οδό” κι αυτό κάνει η Μητέρα Μου που είναι και δική σας Μητέρα.

Οι Γραφές εκπληρώνονται και σας βεβαιώνω πως Εκείνος που περίμεναν ανυπόμονα οι Άβελ Μου και οι Ιακώβ Μου, θα έρθει ξαφνικά και θα μπει στο Ναό Του για να ξεριζώσει τους Κάϊν και τους Ησαύ, που κατέστρεψαν και ερήμωσαν την Εκκλησία Μου. Έχετε μετατρέψει τον Οίκο Μου σε οίκο εμπορίου. Αυτόν τον Οίκο που όφειλε να είναι οίκος προσευχής! Έχετε μετατρέψει τον Οίκο Μου σε άντρο ληστών! Αν είμαι όπως  λέτε “ο Άγιος των Αγίων”, πού είναι η τιμή που Μου οφείλετε; Αν είμαι πράγματι ο Κύριός σας, πού είναι ο σεβασμός Μου; Αν είμαι ο Θεός σας, πού είναι η λατρεία Μου και το θυμίαμά Μου; Πού είναι η ευλάβεια στο Πρόσωπό Μου; Πώς και δεν διακρίνετε τα Σημεία των Καιρών; Γιατί δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τα Ουράνια πράγματα; Γιατί δεν πιστεύετε πια στα Μεγαλεία Μου; Γιατί καταδιώκετε τους Άβελ Μου και τους Ιακώβ Μου; Αν όχι φανερά, στα κρυφά;

Εμφανίζομαι καθώς και η Αγία σας Μητέρα, και κάνουμε έκδηλη την Παρουσία Μας μέσα από ψυχές, σε πολλά έθνη, αλλά οι εκδηλώσεις Μας σας κουράζουν και μάλιστα σας εξοργίζουν. «Τι βαρετά που είναι όλα αυτά» λέτε, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχετε καταλάβει τα Ουράνια πράγματα όπως οι Άβελ Μου και οι Ιακώβ Μου. Όχι, δεν έχετε καταλάβει την Αγάπη Μου και την ευσέβεια που οφείλετε στη Μητέρα Μου. Καλείτε στην πίστη και βασίζεστε στη δική σας δύναμη, στη δική σας εξουσία και στη δική σας λογική. Η Φωνή Μου που καλεί σήμερα τους αμαρτωλούς σε μετάνοια ενοχλεί τ’ αυτιά σας. Όταν ο ήλιος της Δικαιοσύνης λάμπει ξαφνικά και οι ακτίνες του θεραπεύουν, αρνείστε το Δώρο που σας προσφέρω σήμερα στη σκοτεινή σας εποχή.

Ως πότε θα δέχομαι τις διώξεις σας ξανά και ξανά; Ως πότε θα θυσιάζω χρόνο με το χρόνο τους Άβελ Μου και τους Ιακώβ Μου που είναι το θυμίαμα των θυσιαστηρίων Μου και οι στιβαροί στύλοι της Εκκλησίας Μου; Κλείσατε τα αυτιά σας στη Φωνή Μου για να ακούσετε τη δική σας φωνή. Εμποδίσατε πολλούς να τραφούν με τους καρπούς των Νέων Μου Αμπελώνων γιατί ο διάβολος σας κυρίευσε και παγίδεψε το πνεύμα σας, και να, άλλοι πληρώνουν για τα κρίματά σας. Άλλοι πληρώνουν για τη ματαιοδοξία σας και τη μωρία σας:

Για να σας σώσουν. Καθημερινά αυτές οι γενναιόδωρες ψυχές σάς προσφέρουν το μάγουλό τους για να τις χτυπήσετε, να τις εξευτελίσετε και να τις βασανίσετε. Αυτές οι γενναιόδωρες ψυχές πληρώνουν για σας με το αίμα τους: για να σας σώσουν.

Περιμένω να σας ακούσω, αλλά δεν λέτε αυτό που πρέπει. Δεν μετανοείτε, αλλά ξεστρατίζετε ενώ συνεχίζετε την πορεία σας παρασύροντας πίσω σας εκατομμύρια ψυχές. Επιδιώκετε θέσεις και εξουσία όχι όμως για να κερδίσετε και να σώσετε ψυχές, αλλά θα πέσετε … Και θα λήξει η συνεχής αυτή αποστασία… Και θα ξανακτίσω μαζί σας, Άβελ Μου και Ιακώβ Μου, τους παλιούς βωμούς Μου που έχουν  ερημώσει.

Θα κάνω να αναβλύσουν από σας ποτάμια κρυστάλλινο νερό και η μαρτυρία σας θα είναι καρποφόρα, αφού αυτό το νερό θα αναβλύζει από τη δική Μου Πηγή. Και όπως τα δένδρα της ζωής που είναι φυτεμένα κοντά στο Άγιο αυτό ποτάμι, τα παιδιά Μου θα προκόβουν χάρη στη μαρτυρία σας. Θάρρος, παιδιά Μου, δεν σας εγκατέλειψα ούτε σας ξέχασα. Όποιος ζει ενωμένος μαζί Μου θα νιώσει την Αγάπη Μου, όποιος τρέφεται από Μένα δεν θα αποκοπεί για να πεθάνει, όποιος μένει μέσα Μου θα ζήσει. Εγώ, ο Νυμφίος, έρχομαι για να σας νυμφευθώ με την Ειρήνη και την Αγάπη Μου και να σας θυμίσω ότι από την Αρχή ήσαστε δικοί Μου.

Εγώ, ο Κύριος, σας ευλογώ, αφήνοντας τον Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπά σας. Να είστε ένα στο Άγιο Όνομά Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…