“Εγώ είμαι ο Δημιουργός των πάντων”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Εγώ είμαι ο Δημιουργός των πάντων

4 Νοεμβρίου 2016

Κύριε, είσαι ακατάληπτος για τον άνθρωπο, κι όμως έχουμε κι αυτούς που παίρνουν θέση και ισχυρίζονται ότι Σε γνωρίζουν πλήρως όσον αφορά την Θεότητά Σου, την Τριαδική Σου Αγιότητα, και θεολογούν για Εσένα με μια γλώσσα  μη πνευματική, δίχως το Άγιο Πνεύμα και την Ουσία της φρόνησης, φιλοσοφώντας απερίσκεπτα πάνω στο Μήνυμά Σου, όταν όλα αυτά υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους, αυτό δείχνει ότι δεν έχουν το Πνεύμα της Αλήθειας.

Έχεις δίκιο. Κανένας δεν μπορεί να Με καταλάβει, Εμένα, τον Θεό σας, δίχως το Πνεύμα. Οι Άγιες Γραφές σας λένε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να Με γνωρίσετε και να Με κατανοήσετε. Όταν σας λείπει η Γνώση της Τριαδικής Μου Αγιότητας, είναι σα να μη δέχεστε ότι είμαι η Αρχή και το Τέλος, το Άλφα και το Ωμέγα, ότι είμαι ο Δημιουργός όλων αυτών που περιστρέφονται στο σύμπαν και ότι δημιούργησα τα όντα από το μηδέν. Σήμερα, δεν είμαι πλήρως γνωστός, αλλά όταν εισχωρήσει κάποιος στο Ουράνιο Φως, του φανερώνω πλήρως τον εαυτό Μου. Αφού θα χορτάσετε με το Πνεύμα Μου, και η σάρκα σας θα απαλλαγεί από τη νωθρότητά της, το πνεύμα σας, ελεύθερο από τη σάρκα, θα ανήκει ολοκληρωτικά στο Άγιο Πνεύμα..

Βασούλα, ο καιρός που απομένει είναι πολύ λίγος.  Από σήμερα, θα πρέπει  όλοι να αρχίσουν να ζουν σαν να είναι η τελευταία μέρα τους πάνω στη γη.

Κύριε μου, Εσύ που εξουσιάζεις τα πάντα,
και είσαι Μοναδικός στη ζωή μου,
δώσε σε όλους μας το θάρρος
να συνεχίσουμε να Σε δοξάζουμε,
βάλε μέσα μας ένα πνεύμα πειθούς,
με πειστικά λόγια στο στόμα μας
όταν βρισκόμαστε μπροστά σε όσους Σε απορρίπτουν
και αρνούνται να δεχθούν τα Μηνύματά Σου.

Έχεις τη Γνώση να διαβάζεις τις καρδιές.
Γνωρίζεις τα πάντα. Θα Σε ακούσω
και θα μεταδώσω τα λόγια Σου, όπως το έκανα πάντα.

Σπόρε της Δόξας Μου, εσύ την οποία πότισα από τις Πηγές της Ζωής για να τραγουδήσεις στον κόσμο τον Ύμνο της Αγάπης Μου και να διηγηθείς παντού όλα τα Θαυμάσια Μου, όλα τα Πάθη Μου, όλα τα θαυμαστά Μου Έργα, έχε τις ευλογίες Μου και συνέχισε να Με γυρεύεις συνεχώς.

Σπόρε της Καρδιάς Μου, μη φοβάσαι, γιατί η Εξουσία Μου δεν απλώνεται μόνο σε τούτη τη γη αλλά σε όλο το σύμπαν! Σε πότισα με μυρωμένο λάδι από τον Ουρανό, πάνω στο κεφάλι σου, που αργοκυλάει στο πρόσωπό σου, που αργοκυλάει πάνω στα χείλη σου, που κατεβαίνει μέχρι τα πόδια σου, που στέκονται όρθια όταν δίνεις μαρτυρία για να ξυπνήσεις τις καρδιές.

Σας προσκαλώ όλους σήμερα, δημιουργία Μου, να βρείτε καταφύγιο σ’ Εμένα, τον Θεό σας, Λερώσατε τα χέρια σας; Ελάτε σ’ Εμένα και θα τα πλύνω με το Αίμα Μου. Θα δεχτώ την προσευχή σας. Λερώσατε την καρδιά σας; Τρέξτε κοντά Μου, μη διστάσετε, δεν θα σας επιπλήξω, θα γιατρέψω την καρδιά σας, και τα κόκκαλά σας που ταλαιπωρούνται θα τα γιατρέψω κι αυτά, ώστε να γευθείτε κι εσείς τη Γλυκύτητά Μου, και να Με υμνήσετε με άσματα. Για χάρη του Ονόματός Μου, η γλώσσα σας θα δοξολογήσει το Όνομά Μου, ενώ Εγώ, δίπλα σας, θα σας καθοδηγώ με το Βασιλικό Μου Σκήπτρο. Μαζί Μου, δεν θα σας λείψει τίποτα γιατί είμαι Βασιλιάς, πλούσιος σε Σοφία, πλούσιος σε Μακροθυμία, πλούσιος σε Καλοσύνη. Θα οδηγηθείτε από Εμένα στις Βασιλικές Μου Αυλές για να λάβετε το Νέο Μου Άσμα, μια Εκλεκτή Ωδή που υμνεί το Άγιο Όνομά Μου, το οποίο κυριαρχεί σε γη και ουρανό με Μεγαλοπρέπεια και με Λαμπρότητα..

Θα γίνω ο Δάσκαλός σας και θα σας μάθω να ενεργείτε ενάρετα και δίκαια, θα σας μεταμορφώσω για να γίνετε η χαρά του Πατέρα Μου, τα στεφάνια στο Κεφάλι Του. Η δόξα του Αγίου Του Ονόματος. Ησύχασε, νεόκτιστο οχυρό του Υψίστου, Πόλη Μου, δική Μου, αγιασμένη και δυναμωμένη, δεν θα σε αφήσω να πέσεις, γιατί είμαι ο Θεός και κυριαρχώ σε όλο το σύμπαν. 

Κόρη, θα τους φέρω όλους κοντά Μου αν απαρνηθούν τον πονηρό και στραφούν σ’ Εμένα για να καθρεφτίσουν την Εικόνα Μου. Στο εξής, τα χείλη σας και η καρδιά σας θα προφέρουν μόνο Σοφία, ψιθυρίζοντας το Άσμα που σας έψαλλα. Θα διακηρύξετε το Άγιο Όνομά Μου σε όσους Με έχουν λησμονήσει, ενώ Εγώ θα έχω το Δάχτυλό Μου πάνω στα χείλη σας και θα τα υγραίνω με τη χάρη. Το ίδιο θα γίνει με όσους Με διαλέγουν. Θα τους ντύσω με αρχοντική στολή, με χρυσοΰφαντη φορεσιά. Για να είναι ευπρεπείς ενώπιον του Πατέρα Μου, θα ντυθούν Εμένα. Προσκολληθείτε πάνω Μου, επανορθώστε για τις αμαρτίες σας και οι αμαρτίες σας θα λιώσουν, όπως ο πάγος στην καλοκαιρία. Επομένως, για να ανακαλύψετε το Θέλημά Μου, και να μάθετε τι είναι καλό και αρεστό σ’ Εμένα, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις ροπές αυτού του κόσμου που σας περιβάλλει και να Μου επιτρέψετε να σας διαπλάσω όπως θέλω».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…