“Εγώ Είμαι Ο Μοναδικός Κριτής”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Εγώ Είμαι Ο Μοναδικός Κριτής

3 Ιουνίου 1994

Κόρη, πολλοί έρχονται και σε ρωτούν: “Πάνε όλα καλά; Τι έχει να μας πει ο Ιησούς αυτές τις μέρες;” Κόρη από την Αίγυπτο, να τι πρέπει να λες σ’ αυτούς τους ανθρώπους:

«Ο Ιησούς λέει σε σένα, γενεά, ότι δεν έχεις συνέλθει ακόμη από την αρρώστια σου και σίγουρα δεν έχεις συνέλθει ακόμη από την αποστασία σου και στο μάτι σου έχεις κάτι περισσότερο από ένα δοκάρι.

«Γενεά, περιφρονείς μέχρι σήμερα  την Αγάπη, κι όμως μέσα στο Έλεός Μου, περιμένω υπομονετικά να αποδώσεις σε Μένα, το Θεό σου την τιμή που Μου οφείλεις. Περιμένω υπομονετικά να φτάσετε όλοι σας στο πλήρωμα της αμαρτωλότητά σας πριν πέσει πάνω σας η Δικαιοσύνη Μου. Επιτρέψτε Μου να σας το θέσω έτσι: επιστρέψτε σε Μένα και μετανοήστε με την καρδιά σας, αλλάξτε αυτή την έρημο που έχετε καταντήσει, σε έναν κήπο, σε μια Εδέμ. Αγαπάτε! Αγαπάτε ο ένας τον άλλο!

«Να ζείτε το Ευαγγέλιο και να μην ανακρίνετε ο ένας τον άλλο, δείτε πρώτα το δοκάρι που είναι στο μάτι σας. Να προσεύχεστε αδιάλειπτα και να ζείτε άγια. Μην επιτρέψετε ανάπαυση στα μάτια σας. Συμφιλιωθείτε με τα αδέλφια σας  και θα γλυτώσετε το θάνατο. Μη διώκετε ό,τι είναι άγιο. Εξομολογηθείτε ειλικρινά και με όλη σας την ύπαρξη, μην ξεγελιέστε.

«Ο Δημιουργός, σας λέει: περιφρονήστε καθετί που δεν είναι άγιο, προσέχετε τον ουρανό και γίνετε μάρτυρες του Υψίστου. Αφιερωθείτε περισσότερο στην προσευχή και ικετέψτε τον Δημιουργό σας να γίνει το Φως και ο Οδηγός σας.

«Επιστρέψτε σε Μένα για να πλύνω τις αμαρτίες που διαπράττετε νύχτα και μέρα. Η αρρώστια σας δεν είναι ανίατη, αν και η ανομία σας και τα αναρίθμητα αμαρτήματά σας μοιάζουν με κακιά πληγή πάνω στην ψυχή σας, Εγώ  μπορώ να θεραπεύσω την ανομία σας, μπορώ να σας συγχωρήσω και να γιατρέψω όλο σας το σώμα… Όποιος αγαπάει τη ζωή του, θα τη χάσει. Όποιος χάσει τη ζωή του σε τούτο τον κόσμο θα την διατηρήσει για την αιώνια ζωή.

«Πολλοί από σας διαβάζουν τα Μηνύματά Μου αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν την Καρδιά του Μηνύματος, γιατί δεν είναι γερά ριζωμένοι σε Μένα. Τηρείτε το γράμμα των Μηνυμάτων αλλά δεν εισχωρείτε στην καρδιά του Μηνύματος! Σας βεβαιώνω, θα βρείτε την  ελευθερία στην αναγέννηση που φέρνει το Πνεύμα, και τότε μόνο, όταν το Πνεύμα σάς ανοίξει τα μάτια, θα γνωρίσετε το Μεγαλείο του Ονόματός Μου και τα βάθη της Υπέρτατης Δόξας Μου..

«Ξέρετε βέβαια πως θερίζετε ό,τι σπέρνετε. Αν σπείρετε σε αγρό διχόνοιας θα θερίσετε έχθρα και ανταγωνισμό. Αν σπείρετε σε αγρό κατηγοριών θα θερίσετε αυτοκαταδίκη. Αν σπείρετε σε αγρό συκοφαντίας θα θερίσετε απ’ αυτόν την πτώση σας. Σπείρετε στον αγρό σας τους σπόρους της αγάπης και θα θερίσετε μια ανταπόδοση αγάπης. Σπείρετε σε έναν αγρό συγχώρησης και θα θερίσετε έλεος. Μην αυτοδιορίζεστε κριτές, Εγώ είμαι ο Μοναδικός Κριτής …

«Σας λέω όπως είπα και άλλοτε: Δεν έρχομαι για να καταδικάσω τον κόσμο, αφού είμαι εδώ για να σώσω τον κόσμο. Είμαι εδώ τώρα για να προειδοποιήσω τον κόσμο, εσύ λοιπόν που καταδικάζεις τόσο γρήγορα και αυτοδιορίστηκες κριτής, σε βεβαιώνω: έχεις κιόλας τον Κριτή σου!»

Πες σε όσους σε ρωτούν, κόρη, αν όλα πάνε καλά, να μένουν άγρυπνοι και να προσεύχονται συνεχώς για δύναμη για να επιζήσουν όλων αυτών που είναι καθορισμένα να γίνουν. Αρκετά. Κόρη, μείνε πιστή δίπλα Μου και μην παύεις να προσεύχεσαι. Παιδί Μου, Εγώ, ο Ιησούς θα σε βοηθήσω στο μακρύ ταξίδι που θα αναλάβεις για χάρη Μου. Η Αγάπη είναι μαζί σας. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…