Ενδιαφέρον του δήμου Βέλου- Βόχας μετά τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία -Που θα γίνει η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης…

“Ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχοντας στη βαθιά θλίψη που διακατέχει την γειτονική Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό και θέλοντας να ανακουφίσει τους παθόντες, οργανώνει επιχείρηση ανθρωπιστικής βοήθειας με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας στο Ζευγολατιό, στο Βέλο και στο Βραχάτι από αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρες 9.00 π.μ. -12.00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής:

-Κουβέρτες/ Παπλώματα

-Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, γάζες, επίδεσμοι κ.α)

-Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας

-Είδη ατομικής υγιεινής

Για τον καλύτερο συντονισμό, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου μας μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των ΚΑΠΗ ως κατωτέρω:

-KAΠΗ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: 2741051099

-ΚΑΠΗ ΒΕΛΟΥ: 2742035310

-ΚΑΠΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ: 2741056393 καθώς επίσης και στο γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο: 2741360520

Καλούμε όλους εσάς να αποδείξετε ότι η αλληλεγγύη δεν αναγνωρίζει την διαφορετικότητα των λαών , ο πόνος είναι κοινός για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν.

Ας είναι αυτή μία μικρή βοήθεια προς τον Τούρκικο λαό, η οποία θα καταλαγιάσει έστω και για λίγο τον πόνο τους και φυσικά θα καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους”, αναφέρεται από το δήμο Βέλου-Βόχας.