Επίσκεψη του αρχιπλοίαρχου στη μητρόπολη Κορίνθου…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: «Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχιπλοίαρχος, κ. Νικόλαος Ισάκογλου, Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος, συνοδευόμενος από τον Λιμενάρχη Κορίνθου, κ. Παναγιώτη Πολυζωΐδη, Αντιπλοίαρχο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ᾿ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.  

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, και μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας καθώς και η συνεργασία του Λιμενικού Σώματος με την Εκκλησία, δύο θεσμών, που ο ένας σέβεται και τιμά τον άλλον.

Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη μετά χαράς την προσφορά θυρεού της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως, που του προσέφεραν οι υψηλοί επισκέπτες και ευχαρίστησε αμφοτέρους για την ευγενική επίσκεψή τους προσφέροντάς τους «ευλογίες» μεταξύ των οποίων και η Ι. Εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να τους συνοδεύει και τους ενδυναμώνει στην επιτέλεση των σπουδαίων και δύσκολων καθηκόντων τους προς εξυπηρέτηση πάντοτε του Λαού μας».