Επιμελητήριο Κορινθίας: Ο Πιτσάκης παίρνει 2, η πλειοψηφία παίρνει 5!

Εξελίξεις σε ότι αφορά το επιμελητήριο Κορινθίας.

Μπορεί ο Πιτσάκης να παραμένει πρόεδρος αλλά τα πράγματα αλλάζουν!

Εδώ και ένα περίπου χρόνο έρχεται για ψήφιση ο προϋπολογισμός του επιμελητηρίου αλλά δεν περνάει καθώς δεν υπάρχει η πλειοψηφία που θα ήθελε ο Πιτσάκης!

Στις αρχές της εβδομάδας ήρθε πάλι για ψήφιση ο προϋπολογισμός.

…Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Ο προϋπολογισμός να μην περάσει για ακόμα μία φορά, καθώς ο Πιτσάκης δεν έχει την πλειοψηφία εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο!

Η πλειοψηφία (οι σύμβουλοι που ΔΕΝ έχει δηλαδή ο Πιτσάκης) ζήτησε την αναβολή του θέματος ώστε να υλοποιηθεί η πρόσφατη τροπολογία του Άδωνι, που δίνει την δυνατότητα στο 50+1, στην πλειοψηφία, να αλλάξει την διοικούσα!

Αναβολή τελικά πάρθηκε και συζητήθηκε παρουσία του προέδρου της κεντρικής ένωσης του επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Μίχαλου η εξεύρεση λύσης ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο επιμελητήριο. Πως δηλαδή θα γίνει να αλλάξει ήπια η διοικούσα επιτροπή.

Συναποφασίστηκε στην 7μελή επιτροπή της διοικούσας να πάρει ο Πιτσάκης δύο άτομα (τον εαυτό του και άλλον ένα) και οι άλλοι πέντε να είναι του συνδυασμού Μουρίκη- Λουζιώτη.

Θα γίνει συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα για να υλοποιηθεί αυτή η απόφαση και να περάσει ο προϋπολογισμός ώστε να λειτουργήσει κανονικά το επιμελητήριο!

ΣΣ. Με βάση τα παραπάνω αναρωτιόμαστε αν πρέπει να γράφουμε πλέον πρόεδρος από “σπόντα” ή πρόεδρος …υπο “ομηρία”!

Ε.Σ