“Ζήστε Το Μήνυμα Μoυ”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ζήστε Το Μήνυμα Μoυ

9 Φεβρουαρίου 1989

O Λόγος Μου είναι Φως. O Λόγος Μου είναι Ειρήνη και Αγάπη. O Λόγος Μου είναι Ενότητα και Ελπίδα. Ελάτε κοντά Μου διαβάζοντας  συχνότερα τον Λόγο Μου.

Αγαπημένοι, Εγώ, ο Ιησούς, ο Ελεήμων, ο Ιησούς, ο Σωτήρας σας, κατεβαίνω μέσα από το αδύναμο αυτό όργανο για να χαράξω πάνω της τα Λόγια Μου. Κατεβαίνω σ’ αυτό το σκοτάδι, από την Άπειρη Αγάπη Μου και το Πλούσιο Έλεός Μου, κατεβαίνω σ’ αυτή την ερημιά και την ξηρασία για να σας χαρίσω το Πνεύμα Μου. Δημιουργία! Κατεβαίνω για να ποτίσω τούτη την κατάξερη γη και να κάνω ποτάμια να αναβλύσουν από το διψασμένο χώμα. Κατεβαίνω για να σκορπίσω πάνω σας τις Ευλογίες Μου σαν την πρωινή δροσιά. Έρχομαι για να διώξω κάθε Κακό και να ξεριζώσω κάθε Αδικία και να τα αντικαταστήσω με την Ειρήνη και την Αγάπη.

Τα Χείλη Μου έχουν ξεραθεί σήμερα από δίψα γι’ αγάπη, χρειάζομαι από μέρους τους αγάπη. Διψώ γι’ αγάπη, διψώ γι’ αγάπη … Πόσο επιθυμεί η Ιερή Μου Καρδιά να μάθετε να Με αγαπάτε! Πόσο επιθυμώ να φτάσετε στο αποκορύφωμα της Αγάπης και να σας ακούσω να φωνάζετε: «Αββά»! Τότε… και μόνο τότε θα αρχίσουν να γιατρεύουν οι Πληγές Μου … Πόσο επιθυμώ οι ιερείς Μου να αντλήσουν από την Άπειρη Αγάπη Μου και να γεμίσουν τις καρδιές τους! Η Αγάπη Μου γι’ αυτούς είναι Μεγάλη, τόσο μεγάλη, που μόνο όταν βρεθούν στον Oυρανό θα αντιληφθούν την πληρότητά Της. Η Αφοσίωση πρέπει να είναι η Σημαία τους, η Πιστότητα η Λαμπάδα Τους, η Καθαρότητα η Επίσημη Στολή τους και η Αγάπη το Έμβλημά τους, ώστε τα πρόβατά Μου να Με αναγνωρίσουν στο πρόσωπό τους και να δούνε καθαρά τη δική Μου Εικόνα. Τους ποιμένες Μου, τους θέλω ακέραιους, ώστε να δώσουν άφθονο καρπό, με την ακεραιότητά τους.

Ευχαριστήστε την Ιερή Μου Καρδιά υπακούοντας πλήρως στις Εντολές Μου. Όποιος θα τηρήσει τις Εντολές Μου, εκείνος Με αγαπάει. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο. Ω τέκνα του Φωτός Μου, ακούστε τα Λόγια Μου και ζήστε τα… Ζήστε τα… Αν με ακούσετε, θα σας δώσω για σημαία σας την Ειρήνη και η Αγάπη θα γίνει το στεφάνι σας. Αν ανοιχθείτε πλήρως σε Εμένα, θα σας ανανεώσω. Εμπιστευθείτε Με, θα σας ανανεώσω και θα σας κάνω ένα νέο έθνος, ένα ακέραιο έθνος! Ζήστε το Μήνυμά Μου, μελετήστε το Μήνυμά Μου. Ελάτε σε Εμένα με αγάπη, ακολουθήστε τα βήματά Μου που θα σας οδηγήσουν σε Εμένα, στο Σπίτι Μου που είναι και δικό σας Σπίτι. Μη διστάζετε. Κι αν ακόμη είστε ατελείς, θα σας ανοίξω την αγκαλιά Μου. Και αν η αγάπη σας είναι χλιαρή, ριχθείτε στην αγκαλιά Μου κι Εγώ, που είμαι ο Κύριος της Αγάπης, θα σας διδάξω να Με αγαπάτε και θα σας δείξω πώς να αγαπάτε ο ένας τον άλλο. Ελάτε σε Εμένα, ακόμα κι εσείς ακόμη που δεν Με αγαπάτε. Σας έχω συγχωρήσει. Ελάτε και θα σας γιατρέψω.

Μακάριοι όλοι εσείς που πιστεύετε χωρίς να έχετε δει. Μακάριες οι μικρές Μου ψυχές, γιατί τρέφω γι’ αυτές μια ιδιαίτερη αγάπη. Μείνετε μικροί και απλοί, μην προσπαθήσετε ποτέ να είστε κάτι, μείνετε μικροί για να μπορείτε να συρθείτε στα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς. Να είστε σαν τα παιδιά, με μια πίστη παιδιού, γιατί αυτό αρέσει στον Πατέρα Μου.

Ποτέ μην παύετε να προσεύχεστε. Ευχαριστήστε Με προσευχόμενοι με την καρδιά σας. Επιθυμώ να προσευχηθείτε για την Ενότητα του Σώματός Μου. Επιθυμώ να προσεύχεστε για τον Πάπα και τον Πατριάρχη. Επιθυμώ να προσεύχεστε για όλους τους ιερείς. Προσευχηθείτε για τα πρόβατα που δεν είναι υπό την καθοδήγηση του Πέτρου, να επιστρέψουν στον Πέτρο και να συμφιλιωθούν. Προσευχηθείτε να γίνετε ένα Ποίμνιο με έναν Ποιμένα. Προσευχηθείτε για Ειρήνη, Ενότητα και περισσότερη αγάπη ανάμεσά σας. Προσευχηθείτε να μπορέσετε όλοι να Με υμνήσετε γύρω από Μία Τράπεζα. Ενωθείτε, αγαπημένοι Μου, και γίνετε ένα, όπως ο Πατέρας Μου κι Εγώ είμαστε Ένα.

Σας ευλογώ όλους από τα βάθη της Καρδιάς Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…