ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Πολύ κοντά στο έπαθλο ο Ν. Μπάρτζης -Τι ανέφερε ο παίχτης του Survivor All Star

Ο παίχτης από το Ζευγολατιό Κορινθίας βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του επάθλου

“Ο ημιτελικός του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και οι νικητές αυτής της φάσης είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Οι δύο άντρες κέρδισαν τους τηλεθεατές και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Τα spoilers επιβεβαιώνονται. Σάκης και Νίκος θα διεκδικήσουν την κούπα και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και το κοινό θα πάρει την απόφαση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρησε, με την ίδια να δηλώνει: «Είμαι υπερήφανη που έφτασα εδώ, άντεξα… Στο ίδιο έργο θεατές, έφτασα στην Τρίτη θέση. Δεν στεναχωριέμαι όμως, στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Σάκης… Θα κάνω τα μαγικά μου να βγει ο μεγάλος νικητής, γιατί το αξίζει».

Οι δύο φιναλίστ έκαναν, επίσης, δηλώσεις με τη χαρά τους να μην κρύβεται. «Νιώθω υπερηφάνεια… Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, εύχομαι η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί», είπε συγκινημένος ο Σάκης.

«Τρέμω… Είναι κάτι απίστευτο αυτό που ζούμε… Συγχαρητήρια στον Σάκη. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, περιμένω την αυριανή μέρα», υποστήριξε ο Νίκος…”, αναφέρθηκε στο newsbomb.gr.