“Ζω μέσα στη σιωπή της καρδιάς σου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ζω μέσα στη σιωπή της καρδιάς σου

24 Σεπτεμβρίου 2017

Σήκω, μικρή μου φίλη, και βρες καταφύγιο στην Καρδιά Μου. Η Καρδιά Μου είναι η κατοικία σου. Όλες οι Διδασκαλίες που σου έδωσα δεν πήγαν χαμένες.  «Δεν άκουσες ότι τα Μάτια Μου είναι στραμμένα σε όσους Με αγαπούν; Και ότι είμαι η ισχυρή τους προστασία και το δυνατό τους στήριγμα; Ότι είμαι καταφύγιο ενάντια στο λίβα, σκέπη για το μεσημεριάτικο ήλιο, προφύλαξη από παραπάτημα, ασφάλεια από την πτώση;»

Είμαι ο Αγαπημένος σου, που κυρίευσε την καρδιά σου τις πρώτες μέρες σου, για να σε καθοδηγεί και να σε φροντίζει. Είμαι ο Χριστός, κόρη, και σε νυμφεύθηκα, για να Με δοξάσεις.

Ζω μέσα στη σιωπή της καρδιάς σου, μην αφήσεις κανένα να σε παγιδεύσει. Είμαι ο Μόνος που θα σε στηρίξει και όποιος σε συκοφαντήσει, θα μαζέψει αναμμένα κάρβουνα στο κεφάλι του. Αγαπημένη, μύρο έπεσε πάνω σου στάζοντας από τα Δάχτυλά Μου για να σε χρίσει, να σε ομορφύνει, και να φανεί πάνω σου η Μορφή Μου και τα χαρακτηριστικά σου να αναμιχθούν με τα δικά Μου. Κατάλαβες;

Όταν συνδιαλέγομαι μαζί σου, η γλυκιά Μου συνομιλία γίνεται για να ευφρανθεί η ψυχή σου μέσα στην αγκαλιά Μου. Και για να μη μείνουν αποθηκευμένα μέσα σου τα Λόγια Μου, αλλά να ξεχυθούν σε πλούσιους καταρράκτες, σαν γλυκό κρασί, πάνω σε όλη τη δημιουργία Μου, θα χρίσω τα χείλη σου με ένα άσμα χαράς και δοξολογίας, ώστε να εκπληρώσεις τους όρκους που Μου έδωσες. Και τότε, θα μεταδώσεις με τον τρόπο αυτόν την Αγάπη Μου, το δώρο της Αγάπης Μου.

Θέλω να παραμείνεις ταπεινή, αλλά με μια ευγενική καρδιά πολεμιστή. Διψώντας για την Αγάπη Μου και όχι για ανθρώπινους επαίνους. Να είσαι, αντίθετα, σαν το λυχνάρι που φωτίζει πάνω στον ιερό λυχνοστάτη. Σου έδωσα πολλές δοκιμασίες, αλλά με αυτές δοξάστηκε το Όνομά Μου. Αυτός ήταν ο τρόπος Μου για να σε προετοιμάσω και να σε κατευθύνω στην ορθή σκέψη και γνώση.

Λέω λοιπόν, σ’ εσένα, αγαπημένη Μου, που δέθηκα μαζί σου με μια γλυκιά συνομιλία κι εσύ μαζί Μου, ότι ποτέ δεν θα διστάσω να σε καθησυχάζω με την Παρουσία Μου! Εγώ, ο Ιησούς, ευλογώ εσένα και όσους κάλεσα να σε βοηθήσουν στην αποστολή σου!».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…