“Η Αγάπη είναι Άγια, Είναι το Σύμβολο της Εικόνας Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Αγάπη είναι Άγια, Είναι το Σύμβολο της Εικόνας Μου

1η Μαρτίου 2010

Κύριε!

Εγώ Είμαι! Η Παρουσία Μου είναι μαζί σου. Θα γιατρέψω τις πληγές σου. Βασούλα Μου, σε διάλεξα απ’ όλους τους ανθρώπους, για να φανερώσω σε τούτη τη γενεά τον Λόγο Μου. Αποθαρρημένη, δεν πρέπει να αισθάνεσαι. Θα έρθω σε βοήθειά σου.

Με προκαλούν! Πάρε θάρρος, παιδί Μου… Τούτο λέω στις Εκκλησίες:

Όταν απορρίπτετε στην εποχή σας και στους καιρούς σας τα ίδια δώρα του Αγίου Πνεύματος, όπως κάνατε στο παρελθόν, που είναι για το όφελος και την προκοπή της Εκκλησίας, η απόρριψή σας αυτή είναι βδέλυγμα στα Μάτια Μου! Ένας πνευματικός θάνατος έχει εισχωρήσει μέσα σας! Αποστάτες, που εξοργίζετε το Άγιο Πνεύμα Μου! Είναι αυτοί που έπεσαν σε πνευματική νωθρότητα και σε αίρεση, καταλάβατε; Πώς να κατοικήσει μέσα τους το Άγιο Πνεύμα Μου όταν έχουν υποδουλωθεί στη νωθρότητα και σε άλλα πάθη; Πώς θα δουν µε το Φως του Αγίου Μου Πνεύματος, όταν κουβαλούν έχθρα στην καρδιά τους και κρύβουν τόσα πάθη μέσα τους;

Σας βεβαιώνω, µόνο µε τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος μπορεί να τους αποκαλυφθεί η Αλήθεια. Θλίβομαι επειδή πολλοί από τους ιερείς Μου δεν Με αναζητούν. Και ακόμη χειρότερα, όταν βλέπουν µια ψυχή να φλέγεται από θεϊκή αγάπη για Εμένα, να βρίσκει ευχαρίστηση σ’ Εμένα και όχι στον κόσμο, να προτιμά Εμένα απ’ όλα τα ανθρώπινα πάθη και να είναι ερωτευμένη µε την Παρουσία Μου, η μνησικακία τους αυξάνει ακόμη περισσότερο. Τις προνομιούχες ψυχές που διάλεξα να τις ευνοήσω, τις ποδοπατούν, είτε από πνευματικό φθόνο είτε από ορθολογιστικό πνεύμα. Δεν παραδέχονται τη γλώσσα µε την οποία σας διδάσκω, αφού η σάρκα τους τα αντιλαμβάνεται σαρκικά, ενώ Εγώ διδάσκω πνευματικά θέματα με πνευματικό τρόπο. Είναι, όπως λένε γι’ αυτούς οι Γραφές: Όποιος δεν έχει το Πνεύμα, δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα του Θεού, αφού για κείνον όλα αυτά είναι µωρία. Και δεν µπορεί να τα καταλάβει, γιατί αυτά τα πράγματα µόνο µε τη βοήθεια του κατανοούνται. Η πνευματική τους τυφλότητα δεν θα τους αφήσει ποτέ να απαρνηθούν τον εγωισμό τους και να αντιληφθούν ότι η υψηλότερη αρετή είναι η αγάπη. Η αγάπη που είναι η μεγαλύτερη αρετή αφού όλοι στο τέλος θα κριθείτε με το μέτρο αυτής της αρετής.

Σωστά λες, Βασούλα, όταν µμιλάς εξ Ονόματός Μου, ότι κάθε πίστη και ελπίδα έχει για θεμέλιο αυτή την αρετή και μόνο όσοι πράττουν το καλό και είναι καλόκαρδοι, στοργικοί, σπλαχνικοί και πράοι στην καρδιά, θα δουν τον Θεό και θα κληρονομήσουν την Βασιλεία Του. Με άλλα λόγια, όσοι έχουν καθαρή καρδιά Ναι! Ο Λόγος του Θεού είναι λύτρωση, σωτηρία. Είναι η γνώση του Θεού που την κατέχουν µόνο όσοι Μας έχουν κάνει κτήμα. Είναι ο ίδιος ο Λόγος του Θεού που είναι Αγάπη. Και είναι από Αγάπη που έγινα με τη θέλησή Μου άνθρωπος και σήκωσα πρόθυμα τον Σταυρό Μου. Πολλών τα µάτια θάμπωσαν όταν Με είδαν Αναστημένο.

– Η αγάπη είναι άγια, είναι το σύμβολο της Εικόνας Μου και όλων αυτών που αντιπροσωπεύω.

– Η αγάπη αξίζει περισσότερο από τα πλούτη. Ναι!  

– Η αγάπη, σε σύγκριση με το φως, είναι πιο λαμπερή από τον ήλιο γιατί επισκιάζει όλες τις άλλες αρετές.

– Η αγάπη είναι ένας ανεξάντλητος θησαυρός για τον άνθρωπο, γιατί χαίρεσαι περισσότερο όταν δίνεις παρά όταν παίρνεις.

– Η αγάπη δεν ζητάει το συμφέρον της  αλλά θυσιάζεται για όλους.

Όποιος κατέχει αυτή την αρετή, κυβερνά µαζί Μου. Η θεϊκή εξουσία είναι ένα δώρο που σας δίνω και σας δίδεται ανάλογα µε το µέτρο της αγάπης που έχετε. Σκεφθείτε τι είναι σωστό και τι δεν είναι και λογικευθείτε. Λογικευθείτε και πασχίστε να απαρνηθείτε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε την αγάπη και, όταν την αποκτήσετε και στεφθείτε με αυτήν, θα σας οδηγήσει για πάντα στην ακαταμάχητη αγιότητα, γιατί η αρετή αυτή πάντοτε θριαμβεύει!

Γι’ αυτό, προσέξτε μην πλανηθεί ο νους σας από τη διαφθορά και την πονηρία, ή από τη γοητεία του κακού. Σας λέω να ζείτε µιαάμεμπτη ζωή, ώστε η ψυχή σας να προσκολληθεί στο Άγιο Πνεύμα Μου, σε Εκείνον τον οποίο αποκαλείτε Αόρατο. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε γερά θεμέλια και βαθιές ρίζες σ’ Εμένα, αν δεν έχετε αγάπη.

– Η αγάπη μοιάζει µε το πηδάλιο ενός πλοίου που σας κατευθύνει στον προορισμό σας. Δίχως αυτήν, θα έχετε την τάση να παρασύρεστε από κάθε λογής ρεύμα και να χαθείτε.

– Η αγάπη θα σας οδηγήσει στον αληθινό σας προορισμό, δηλαδή σ’ Εμένα. Θα σας κάνει επίσης ικανούς να Με αναγνωρίσετε στον πλησίον σας και να τον αγαπήσετε. Σε τι θα σας ωφελήσει αν δεν έχετε αγάπη για τον πλησίον αλλά έχετε ζήλο για την Εκκλησία Μου; Ελάτε λοιπόν να ανασάνετε µέσα σ’ Εμένα και να λάβετε τα δώρα Μου και τις αρετές αυτές. Χρειάζομαι, γενεά, την πλήρη αποξένωσή σου από τα γήινα, και μέρα με τη μέρα, θα αυξάνομαι μέσα σου, ενώ εσύ θα μικραίνεις τον εαυτό σου και το θέλημά σου. Και με τον τρόπο αυτό, θα σε βγάλω από τον κόσμο της φθοράς και θα σε βάλω στην Καρδιά Μου. Να είστε ευλογημένοι, όλοι εσείς που είστε τώρα πρόθυμοι να υπακούσετε στις εντολές Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…