“Η αποστασία σας προκάλεσε το Έλεος Μου – Η Γυναίκα που είναι Ντυμένη τον Ήλιο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Αποστασία Σας Προκάλεσε Το Έλεος Μου – Η Γυναίκα Που Είναι Ντυμένη Τον Ήλιο

6 Μαΐου 1991

Ειρήνη σε σας. Γιοι και θυγατέρες Μου, μέτρησα τα πρόβατά Μου και η Καρδιά Μου είναι συντριμμένη, μόνο ένα υπόλοιπο έμεινε σήμερα που δεν έχει κυριευθεί απ’ την Αποστασία. Ελάχιστοι δεν έχασαν την πίστη τους. Ελάχιστοι επέζησαν απ’ τους κινδύνους του Ορθολογισμού, κι Εγώ, από ψηλά, καταπόνησα τα Μάτια Μου περιμένοντας να Μου προσφέρετε την καρδιά σας και την εγκατάλειψή σας, αλλά η καρδιά αυτής της γενεάς έχει γίνει αναίσθητη από τη μωρία της.

Κι όμως, ακόμη κι αν δεν τηρήσατε το Νόμο Μου της Αγάπης αλλά απομακρύνατε τις καρδιές σας και φτιάξατε δικούς σας νόμους και θεσμούς, δεν θα παραμείνω αδιάφορος να σας βλέπω να απομακρύνεστε όλο και πιο πολύ από τις Εντολές Μου. Θα σε σώσω, γενεά, θα σε νουθετήσω πάλι στη φρόνηση και με μεγάλη αγάπη θα σε ξαναφέρω στο δρόμο της Σωτηρίας. Θα σε μάθω να επικαλείσαι το Όνομά Μου, θα σε μάθω να βαδίζεις ενώπιόν Μου, θα σε μάθω να ζεις μια ζωή προσευχής, θα σε μάθω να Με αγαπάς με όλη σου την ψυχή, θα λύσω τα θανάσιμα δεσμά που δένουν την ψυχή σου με όσα αποστρέφεται η Ψυχή Μου, αν Μου δώσεις τη θέλησή σου, παιδί Μου.

Κοιτάξτε, κοιτάξτε γύρω σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου έρχεται να σας συναντήσει όλους και να σας ζωογονήσει. Ντυμένος σαν ζητιάνος, με Δάκρυα Αίματος να τρέχουν στα Μάγουλά Μου, κατεβαίνω απ’ το Θρόνο Μου και σκύβω πάνω σας για να σώσω την ψυχή σας από τη συμφορά και την πείνα. Για χάρη του Αγίου Μου Ονόματος θα φανερωθώ μέσα απ’ αυτά ακριβώς τα πράγματα που δεν πιστεύετε πια. Θα φανερώσω το Άγιο Πνεύμα Μου με θαυματουργικές ενέργειες, με θαύματα. Θα φανερώσω τη Δύναμή Μου μέσα απ’ την αδυναμία και την αθλιότητα όσο ποτέ άλλοτε.

Θα έρθω με αναρίθμητο πλήθος αγγέλων για να ρίξω πάνω σου, βροχή, γενεά, το Ουράνιο Μάννα Μου, το κρυμμένο Μάννα, και να γεμίσω το στόμα σου με την Τροφή Μου, ώστε το στόμα σου να διακηρύξει τη Δόξα Μου. Η Αποστασία σας προκάλεσε το Έλεος Μου, και ο Ορθολογισμός, αυτή η μάστιγα της γενεάς σας, προκάλεσε τη Δύναμή Μου.

Σας στέλνω  πριν από Μένα για να σας διδάξει, τη Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο, τη δεύτερη Εύα, για να σας νουθετήσει και να σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στον Ουρανό. Σας στέλνω σε τούτη τη Νύχτα το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας συντροφεύσει, να σας παρηγορήσει και να σας θυμίσει το Λόγο Μου. Σας στέλνω μια αποστολή από ελπιδοφόρους αγγέλους για να διώξουν τους φόβους σας. Ελάτε να ακούσετε όλοι εσείς που πεινάτε. Μακάριος όποιος είναι καλεσμένος στους Γάμους του Αγίου Μου Πνεύματος, θα χορτάσει με την Ουράνια Τροφή Μου και, μολονότι συνθλίβεται από τις αμαρτίες του, το Άγιο Πνεύμα Μου θα τις εξαλείψει όταν αναπαυθεί μέσα του.

Καταλάβετε, αγαπημένοι Μου, ότι δεν επισκέπτομαι τη γη για να σας καταδικάσω αλλά για να σας σώσω. Ποιος θα Με δει; Ποιος θα δώσει προσοχή; Ποιος θα αναγνωρίσει το Θρόνο που κατεβαίνει απ’ τον Ουρανό ανάμεσά σας; Μην αντιστέκεστε στο Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος. Είμαι πάντοτε μαζί σας. Προσευχηθείτε με θέρμη για τη μεταστροφή της εποχής σας, ανοίξτε τις καρδιές σας και μιλήστε Μου. Θα Μου προσφέρετε τη θέλησή σας;

Ω Οίκε Μου! Έλα, έλα σε Μένα να βαδίσεις μέσα στο Φως Μου. Κι όμως, όταν θα έρθω στη Μεγάλη Μου Επιστροφή, θα βρω άραγε πίστη στη γη; Σήμερα σας μιλώ φανερά. Μικρά Μου παιδιά, η Αγάπη θα επιστρέψει σε λίγο σαν αγάπη. Θα επιστρέψω κοντά σας και σας βεβαιώνω πως, αν γνωρίσατε το Άγιο Πνεύμα Μου και Το είδατε, είναι γιατί ανήκετε σε Μένα, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να Το αναγνωρίσει, να Το δει ή να Το δεχθεί. Αχ μικρά Μου, και τι δεν θα κάνω για σας! Ανυπομονώ να σας δω ενισχυμένους με τα δώρα που σας προσφέρω πλουσιοπάροχα.

Πάρτε δύναμη με την προσευχή,
μια συνεχή προσευχή προς Εμένα.

Ευλογώ τον καθένα σας. Κι εσύ που ήρθες επειδή σε συνθλίβει ο Σταυρός σου, στηρίξου σε Μένα αγαπημένε, και πρόσφερέ Μου τις στενοχώριες και τα βάσανά σου. Σε αγαπώ. Θα έρθω σε βοήθειά σου. Δοξάστε Με υμνώντας το Όνομα Μου.

Δεχθείτε την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος στα μέτωπά σας και μείνετε ενωμένοι στο Άγιο Όνομά Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…