“Η Γυναίκα Που Είναι Ντυμένη Τον Ήλιο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Γυναίκα Που Είναι Ντυμένη Τον Ήλιο

20 Μαρτίου 1996

Αγαπημένη Μου, έλα να μάθεις: Ποιος Με εξύμνησε περισσότερο; Θα σου πω ποιος Με εξύμνησε περισσότερο: η Νέα Εύα. Ναι! Η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της, και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Επειδή Εγώ, που δημιούργησα τον ουρανό, τη γη, τη θάλασσα κι όσα υπάρχουν σ’ αυτά, την τοποθέτησα πάνω από όλα αυτά.

Η Βασίλισσα του Ουρανού στέκεται πάντα δίπλα στο Θρόνο του Υψίστου. Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη είναι το μεγαλείο του Ονόματός Της, του Ονόματός Της που περιβάλλεται με φως. Ας λυγίσουν όλα τα γόνατα μπροστά σε Εκείνη που φέρει τον Ιερό Τίτλο:

Μητέρα του Θεού.

Στα Παρθενικά της σπλάχνα, Με δόξασε με το να δεχθεί Εμένα, τον Άμωμο Αμνό, και να γίνει ναός για το Ναό. Έλα να ψάλλεις προς τιμήν Της ένα νέο άσμα, όλοι οι κάτοικοι της γης ας τιμήσουν την Άμωμη Καρδιά της, το Θυσιαστήριο μέσα στο οποίο συνελήφθην και έγινα Θεάνθρωπος. Κανείς άλλος δεν Με δόξασε όπως η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο…..

Άνοιξε σήμερα την καρδιά σου, άνθρωπε, και όλα τα μυστήρια που σου φάνταζαν απύθμενα, θα σου αποκαλυφθούν μέσα στο Θείο Φως Μου το Τρισάγιο, και θα καταλάβεις ποια είναι η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο. Και τότε, όλη σου η ύπαρξη θα εξυψωθεί και η καρδιά σου θα χαρεί και θα εκστασιαστεί όταν τα μάτια σου ξεσκέπαστα, θα δουν την Ευλογημένη Καρδιά των ευλογημένων καρδιών, την Αγιωτέρα των αγίων, την Ασύγκριτη Καρδιά, να φλέγεται από απέραντη αγάπη, μια φωτιά δυνατή και τόσο λαμπερή…..

Δεν πρόσεξες πως μαλακώνει η Καρδιά Μου και ευνοεί πάντα την Καρδιά Της; Πώς μπορώ στην Καρδιά αυτή που βάσταξε τον Βασιλιά σας, να Της αρνηθώ ό, τι Μου ζητήσει; Όλοι οι πιστοί ευλογήστε την Καρδιά Της γιατί, ευλογώντας την Καρδιά Της, ευλογείτε Εμένα.

Βασιλική και λατρευτή θα Την ανακηρύξετε όταν Την γνωρίσετε. Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου, δημιουργία, στη θέα της Καρδιάς Της και σου υπόσχομαι πως δεν θα πάψεις ποτέ να ακτινοβολείς. Η καρδιά σου θα υψωθεί στο καμίνι της Καρδιάς Της και, σκιρτώντας από χαρά, θα μπεις στην Καρδιά Της όπως μπαίνει κανείς σε έναν ωκεανό αγάπης,  αφού τα πλούτη της Καρδιάς Της είναι πλατιά σαν τη θάλασσα που στρέφεται σε σένα κι εσύ σ’ αυτή τη θάλασσα. Τα Πλούτη του ουρανού και της γης βρίσκονται όλα στην Καρδιά Της και μπορούν να γίνουν όλα  δικά σου!…..

Ω, ελάτε! Πριν σας προλάβει το ρεύμα της αμαρτίας! Ελάτε μέσα σ’ αυτή την Κιβωτό που μπορεί να σας σώσει. Μην είστε σαν τους προγόνους σας τον καιρό του Νώε που δεν άκουσαν. Ελάτε μέσα στην Κιβωτό και θα σωθείτε από τα ορμητικά νερά της αμαρτίας και δεν θα χαθείτε στον χείμαρρο της αμαρτίας. Ελάτε να γίνετε τα υιοθετημένα παιδιά της Μεσίτριας, σαν αποτέλεσμα της αφιέρωσής σας σ’ Αυτήν…..

Ελάτε σε Εκείνην, την τόσο Ευλογημένη, που δείχνει στα παιδιά Της τη Μητρική Της Αγάπη, δείχνοντάς τους το δρόμο για τον ουρανό. Ελάτε στη συνεργό του Λυτρωτή σας, που η Καρδιά Της γεμάτη αγάπη, προσφέρθηκε κι αυτή να τρυπηθεί για χάρη σας. Ελάτε να τιμήσετε τούτη την Καρδιά, σα Λαμπάδα φωτεινή, που φωτίζει μέσα κι έξω δίπλα στη δική Μου Καρδιά!

Αν λέτε: «Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά Της», μάθετε ότι στην πραγματικότητα λέτε: «Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά του Κυρίου!» Μάθε, άνθρωπε αδύναμε, πως η Ιερή Μου Καρδιά και η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σου είναι τόσο ενωμένες, που χάρη στην τέλεια ένωσή τους οι Δυο αυτές Θείες Καρδιές γίνονται Ένα. Σε βεβαιώνω: αν γνωρίσεις την Καρδιά Της, όχι μόνο θα γνωρίσεις τη δική Μου Καρδιά αλλά και την Καρδιά του Πατέρα. Δεν είπα ότι είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα; Αν είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα, και η Καρδιά Μου είναι ενωμένη με τον Πατέρα και η Καρδιά Του με τη δική Μου. Όποιος αρνείται πως είμαστε αχώριστοι και ενωμένοι, αρνείται τον Λόγο Μου. Μη γίνεσαι δούλος του μυαλού σου και μην αφήνεις να σε νικήσουν τα επιχειρήματα του κόσμου.

Πες Μου, ποια ανθρώπινη καρδιά είναι όμοια με την Καρδιά της Μαρίας; Δεν υπάρχει καρδιά που να μοιάζει με εκείνη της Μαρίας. Τέλεια απ’ την αρχή, αμόλυντη από τη γέννησή Της  και γεμάτη Χάρες, που υπερέχουν σε χάρη τις χάρες των Αγγέλων Μου. ……

Μέσα σε τούτη την Καρδιά, σε τούτη την Άβυσσο χάριτος άσκησα τη δύναμή Μου. Ο Δημιουργός του ουρανού και της γης, ο Δημιουργός της Χάριτος, βρήκε τον ουρανό Του  μέσα στον ουρανό, τη χάρη Του μέσα στη χάρη, για να πάρει μορφή δούλου. Ήρθα στην Θαυμαστή Ταπείνωση για να υπηρετήσω και όχι να υπηρετηθώ. Εγώ, ο Λυτρωτής όλης της ανθρωπότητας, ο αναμενόμενος Μεσσίας, ήρθα στο τέλειο αντίγραφο της Ιερής Μου Καρδιάς για να μοιραστώ τις λύπες, τις χαρές, τα παθήματα, το μαρτύριο, τα θαυματουργικά έργα, τις προδοσίες, τις αγωνίες, τη μαστίγωση και τη σταύρωση. Οι Καρδιές Μας επανόρθωσαν μαζί.

Κάθε λεπτό που έζησε η Αγία Μου Μητέρα πάνω στη γη ήταν ένας τέλειος ύμνος αγάπης, ευσπλαχνίας, ταπείνωσης και αγνότητας, ένας θησαυρός από τους θησαυρούς Μου. Ήρθα σε τούτη την Αγία Καρδιά, εικόνα και ομοίωση της Ιερής Μου Καρδιάς, για να γίνω Θεάνθρωπος, και να ακολουθήσω τα βήματά Της και αργότερα, να ακολουθήσει Εκείνη τα βήματά Μου. Είπα πως Εκείνη κι Εγώ μοιραστήκαμε τα πάντα μέχρι τον Σταυρό.

Η ένωσή Μας ήταν τόσο τέλεια που δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, μιλούσαν οι Καρδιές Μας. Τα λόγια και οι σκέψεις Μου δεν είχαν ανάγκη μετάδοσης κατά την απουσία Μου. Με την υπέρτατη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος, τα ήξερε όλα. Μέσα στην παρθενική Της Καρδιά τα ήξερε όλα, αφού κατείχε τον Θεό και ο Θεός την κατείχε. Έτσι λοιπόν η καθημερινή Της τροφή ήταν το Θέλημα του Αιώνιου Πατέρα.

Ω δημιουργία! Η Ψυχή Μου θλίβεται βαθιά όταν πολλοί από σας αρνούνται την Καρδιά Της! Και οι Άγγελοί Μου τρέμουν για τη μέρα εκείνη που θα κρίνω ένοχους αυτούς τους ανθρώπους! Αντίθετα, για όσους από σας Την τιμήσατε και Την αγαπήσατε, η Πόρτα της Καρδιάς Της θα είναι ανοιχτή για να μπείτε στον ουρανό. Και θα πω σε σένα που Την αγαπάς και Την τιμάς: «Έλα! Η αγάπη σου γι’ Αυτήν στη γη ήταν τόσο μεγάλη, που μπορείς σήμερα να φτάσεις στο δωμάτιό σου και να υποκλιθείς μπροστά στον Άγιο Ναό Μου. “

Δημιουργία, το Μεγάλο θαυμαστό Σημάδι στον ουρανό, η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον Ήλιο και κάνει τους δαίμονες να παραλύουν από φόβο, αυτό το Μεγάλο θαυμαστό Σημάδι που φωτίζει τους ουρανούς και τρομοκρατεί το Σκοτάδι, δεν είναι άλλο από τη Μητέρα Μου. Σε αντίθεση με το σκοτάδι, ανέδειξα την Παναγία Παρθένο να είναι για όλους σας τη νύχτα μια πύρινη Στήλη που θα οδηγεί τα βήματά σας, και τη μέρα ένας Ήλιος που θα φωτίζει το ζοφερό σας σκοτάδι.

Τη μέρα εκείνη που συνελήφθην δια του Αγίου Πνεύματος στα παρθενικά Της Σπλάχνα, όλοι οι δαίμονες παρέλυσαν έντρομοι, ενώ συγχρόνως στον ουρανό ένα μεγάλο πλήθος από τις επουράνιες στρατιές υμνούσαν τον Θεό και έψαλλαν: «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.» Έτσι λοιπόν, από τον ένα ουρανό κατέβηκα στον άλλο, από τον ένα Θρόνο στον άλλο … 

Ναι, εκεί που ευδοκιμούσαν όλες οι αρετές σαγηνεύοντας την Ιερή Μου Καρδιά με το άρωμα της τέλειας Αγάπης Της. Η Καρδιά της Τέλειας είναι απαράμιλλη και αξιαγάπητη συνάμα … Η Καρδιά Της, από τη στιγμή της Άμωμης Σύλληψής Της, ήταν μια αδιάλειπτη προσευχή, ένα θυμίαμα εξιλέωσης, μια αδιάκοπη λατρεία για τον Θεό. Αυτός είναι ο Αμπελώνας Μου που τον καλλιέργησε το παντοδύναμο Χέρι του Πατέρα Μου, για να ριζώσει σε τούτη τη γη η Άμπελος η Αληθινή.

Πλησιάστε την Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας που είναι σα μέρα   λαμπερή. Ελάτε να αντλήσετε από τις χάρες Της που είναι αναρίθμητες και από τη λάμψη αυτή που βγαίνει από τα Χέρια Της. Η Καρδιά Μου, που είναι γεμάτη χάρη και αλήθεια, έλαβε σάρκα στα γεμάτα χάρη και αλήθεια Παρθενικά Της Σπλάχνα. Και οι Δύο Καρδιές Μας ενωμένες τώρα, θα νικήσουν την Κακιά Πληγή, όχι με σωματική δύναμη ή ένοπλη βία, αλλά με την αγάπη και με  τη θυσία.. (απόσπασμα)»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…