“Η Διαίρεση Τους Έχει Χωρίσει Την Καρδιά Μου Από Τη Δική Τους”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Διαίρεση Τους Έχει Χωρίσει Την Καρδιά Μου Από Τη Δική Τους

7 Οκτωβρίου 1991

Θέλω να διαθέσω ό,τι έχω για τη Δόξα Σου.
Δεν έχω πολλά, στην πραγματικότητα
δεν έχω σχεδόν τίποτα αφού είμαι ανεπαρκής,
φτωχή αδύναμη και πολύ άθλια,
όμως ό,τι έχω, πάρε το Κύριέ Μου.

Η στενή Μου σχέση μαζί σου άναψε μέσα σου μια φωτιά και έσωσε εσένα και άλλους.

– Θέλω να Μου δώσεις τη θέλησή σου, πρόσφερέ Μου τον εαυτό σου και θα κάνω ποτάμια να αναβλύσουν από σένα. Χρειάζομαι έντονη φτώχεια για να φέρω στην επιφάνεια τα Έργα Μου. Εγώ θα εφοδιάσω την ψυχή σου αφού είσαι η νύφη Μου.

Βασούλα, οι πόλεις σας είναι γεμάτες νεκρούς και η δυσωδία τους έφτασε μέχρι τον ουρανό. Αποσυντίθενται κατά εκατομμύρια. Προσεύχεστε, προσεύχεστε για ειρήνη, αγάπη, πίστη και ενότητα. Ο Άγιος Θεός υποφέρει για όλα αυτά που θα έρθουν, η θλίψη Του δεν περιγράφεται. Θα πρέπει να αφήσω το Χέρι Μου να πέσει πάνω σε τούτη την πονηρή γενεά.

Κόρη, για χάρη Μου, πάρε τον Σταυρό Μου της Ενότητας και πήγαινέ τον σε όλο τον κόσμο. Πήγαινε από χώρα σε χώρα και πες σε όσους μιλούν για ενότητα, αλλά ποτέ δεν παύουν να σκέπτονται το αντίθετο και συνεχίζουν να ζούνε αντίθετα, ότι η διαίρεσή τους έχει χωρίσει την Καρδιά Μου απ’ τη δική τους. Φώναξε και η Φωνή Μου θα γκρεμίσει τελικά την αδιαφορία τους. Είμαι μαζί σου σ’ αυτή την ερημιά γι’ αυτό μην έχεις φόβο.

Σου εμπιστεύθηκα τον Σταυρό Μου. Ο Σταυρός αυτός θα σε εξαγνίσει και θα σε σώσει. Σήκωσέ Τον με αγάπη και με ταπείνωση. Μην παύεις να επικαλείσαι το Όνομά Μου. Η αποστολή σου, παιδί Μου, είναι να δίνεις μαρτυρία για την Αγάπη και να φανερώνεις την Αγιότητά Μου στη δική τους έλλειψη αγάπης και πιστότητας, προχώρησε άφοβα και γίνε η ηχώ Μου. Δώσε μαρτυρία με χαρά, με ζήλο, δώσε μαρτυρία με αγάπη για την Αγάπη.

Κάθε φορά που οι εχθροί Μου σε τρυπούν, να χαίρεσαι! Πρόσφερέ Μου όλες σου τις πληγές και αμέσως θα σε ανακουφίζω. Κάθε φόρα που θα υψώνεις τα μάτια σου να Με γυρέψεις, η γεμάτη έλεος Καρδιά Μου δεν θα σου αντιστέκεται. Είσαι το παιδί Μου που υιοθέτησα, ανέστησα και έθρεψα, γι’ αυτό μη φοβάσαι τους ανθρώπους, δεν μπορούν να σε βλάψουν. Θα σε ελευθερώσω σύντομα. Εντωμεταξύ πήγαινε παντού με τον Σταυρό Μου της Ενότητας και δόξασέ Με, γίνεο υπερασπιστήςτης Αλήθειας και της Μιας Εκκλησίας που Εγώ ο Ίδιος ίδρυσα.

Πήγαινε σε όλα τα έθνη και παρουσιάσου. Πες τους ότι θέλω Ειρήνη και Μια Εκκλησία στο Άγιο Όνομά Μου. Πες τους ότι όποιος ισχυρίζεται πως είναι δίκαιος, αλλά παραμένει διηρημένος, θα φάει απ’ τον καρπό που έσπειρε και θα πεθάνει. Πες τους επίσης πως απεχθάνομαι τις ανειλικρινείς καρδιές. Οι ιεροτελεστίες τους και οι ομιλίες τους Με κουράζουν. Πες τους πως αποστρέφομαι την υπεροψία και την ακαμψία τους. Η κρίση τους φαίνεται πραγματικά μεγάλη και εντυπωσιακή στους ανθρώπους αλλά όχι σε Μένα, δεν μπορώ να συγχαρώ μια ετοιμοθάνατη Εκκλησία, κοντά στη σήψη. Πες σε όσους θέλουν να ακούσουν πως:

αν δεν χαμηλώσουν τις  φωνές τους,
δεν θα ακούσουν ποτέ τη δική Μου Φώνη.

Αν χαμηλώσουν τις φωνές τους θα αρχίσουν να ακούνε τη δική Μου Φωνή και να κάνουν το Θέλημά Μου. Είμαι Ένας, κι όμως ο καθένας έφτιαξε έναν δικό του Χριστό. Είμαι η Κεφαλή του Σώματός Μου, κι όμως βλέπω μόνο τα δικά τους κεφάλια και όχι το δικό Μου. Πες τους να χαμηλώσουν τα κεφάλια τους και τότε θα δούνε το δικό Μου. Πες τους να ταπεινώσουν τους εαυτούς τους για να τους υψώσω κοντά Μου.

Μην τους αφήσεις να σε τρομοκρατήσουν, παιδί Μου, να είσαι υπομονετική όπως Εγώ είμαι υπομονετικός. Να είσαι συνετή παραμένοντας στο πλευρό Μου. Θα φορέσεις τα Κοσμήματα Μου για να Μου μείνεις πιστή, θα σου υπενθυμίζουν συνεχώς Εμένα.

Προσευχήσου, νύφη Μου, προσευχήσου στο Νυμφίο σου και θα σε ανταμείψω στο τέλος. Δόξασέ Με και σε βεβαιώνω: κοπίασε, θυσίασε και τίποτα δεν θα πάει χαμένο.

Πες σε όλους ότι θα στερεώσω τη Βασιλεία Μου ανάμεσαστη φτώχειασ’αυτούς ακριβώς που έχουν το χρόνο να ακούσουν το Πνεύμα Μου, να Με λατρέψουν και να κάνουν το Θέλημα Μου. Σ’ αυτούς βρίσκει ευχαρίστηση η Ψυχή Μου!

Κόρη, σε αγαπώ παρά την αθλιότητά σου. Επίτρεψέ Μου να συνεχίσω μαζί σου τα Έργα Μου. Προσαρμόσου σε Μένα όπως Εγώ προσαρμόζομαι σε σένα και θα αισθανθούν την Παρουσία Μου μέσα από σένα, και έτσι θα οδηγήσω τούτη τη γενεά στην ενότητα.

Έχε θάρρος γιατί είμαι μαζί σου. Η Σφραγίδα Μου είναι στο μέτωπό σου και με αυτή τη Σφραγίδα και με τη Χάρη Μου, θα στερεωθεί η Βασιλεία Μου στη γη σύμφωνα με το θέλημά Μου.

Έχε την Ειρήνη Μου και θυμήσου: Είμαι συνεχώς μαζί σου. Έλα να εισχωρήσεις στις Πληγές Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…