Η διώρυγα της Κορίνθου …δυσκολεύεται να απαντήσει για το σοβαρό ατύχημα;

(00:50)

Δεν είναι μόνο οι πτώσεις χωμάτων που παρατηρούνται στο κανάλι του Ισθμού.

Πλέον υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα πλοία, σκάφη …κτλ να πέσουν κατά τη διέλευσή τους και πάνω στις βυθιζόμενες γέφυρες!!!

Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ στην αρχή της εβδομάδας ασχολήθηκαν με το σοβαρό ατύχημα που προκλήθηκε όταν ιστιοπλοϊκό σκάφος κατα την διάρκεια της διέλευσης του από την διώρυγα της Κορίνθου, προσέκρουσε επάνω στη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων, που εκείνη τη στιγμή για άγνωστη έως τώρα αιτία δεν είχε κατέβει.

Δείτε ξανά το βίντεο:

Και ενώ το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση καθώς είναι πολύ σοβαρό από την διώρυγα της Κορίνθου δεν έχουν κάνει μέχρι και σήμερα αυτή τη στιγμή κάποια ανακοίνωση!

Μάλιστα με ανάρτησή μας στις 29 Ιουλίου 2019 αναρωτηθήκαμε αν θα βγει κάποια ανακοίνωση!

Ο λόγος είναι απλός. Να ενημερωθούν οι πολίτες πως συνέβη το ατύχημα, αν προκλήθηκε κάποια ζημιά, ποιος ευθύνεται και ποιες ήταν οι επιπτώσεις (σε αυτόν που έφταιξε).

Μπαίνοντας λοιπόν σήμερα στη σελίδα της διώρυγας της Κορίνθου απεικονίζεται ως τελευταία ανάρτηση μία ευχαριστήρια επιστολή του μητροπολίτη Κορίνθου στις 26 Ιουλίου…!!!

Αυτή είναι η τελευταία ειδοποίηση από την σελίδα της ΑΕΔΙΚ:

…Ίσως για τους υπευθύνους στη διώρυγα της Κορίνθου το συγκεκριμένο συμβάν να μην έχει ιδιαίτερη σημασία! …Η δεν θέλουν να απαντήσουν για να προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός! …Ή τα αντανακλαστικά τους είναι αργά και θα απαντήσουν τον επόμενο μήνα! …Η κάτι άλλο!

ΣΣ. Σήμερα κλείνουμε για καλοκαίρι και θα επιστρέψουμε το Σεπτέμβριο! …Μέχρι τότε θα έχει βγει άραγε κάποια ανακοίνωση από τους υπευθύνους στη διώρυγα της Κορίνθου;

Εντωμεταξύ επειδή ο Αύγουστος είναι και ο μήνας των διακοπών, ταξιδιών λογικά θα υπάρχει αυξημένη κίνηση των πλεούμενων από τη διώρυγα.

Πολύ πιθανόν όσοι περνούν με τα πλεούμενα μέσα από τη διώρυγα …να μην είναι και πολύ χαλαροί! Κάτι οι πτώσεις χωμάτων, κάτι οι συγκρούσεις των πλεούμενων που ακούνε πάνω στις γέφυρες …πως να είναι ξέγνοιαστοι οι άνθρωποι;

Κ.Ν