“Σε εφοδίασα με θάρρος για να κυριαρχήσεις στον πονηρό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Σε εφοδίασα με θάρρος για να κυριαρχήσεις στον πονηρό

17 Σεπτεμβρίου 2023

Κύριε και Βασιλιά, Θεέ Σωτήρα μου, Σπίτι μου, Αναπαυτήριό μου,

Σε αγαπώ και είμαι γεμάτη χαρά που με έκανες να ανακαλύψω ότι ανήκω σε Εσένα,

Με έκανες δυνατή μέσα από την αδυναμία μου,
Η παρουσία Σου είναι η χαρά μου!

Από τότε που το Φως Σου φώτισε το μονοπάτι μου

φύλαξες τα πόδια μου να μη σκοντάψουν,

Όπως ο Ποιμένας οδηγεί το κοπάδι Του στη βοσκή,

με οδήγησες σε μονοπάτια αρετής και Αγάπης,

Κόρη! Κρίνο ανάμεσα στα αγκάθια, αγαπημένη Μου, είμαι δικός Σου όσο είσαι κι εσύ δική Μου, γι’ αυτό μίλησέ Μου, αγαπημένη Μου, ευωδίασε την Καρδιά Μου, γιατί η συνομιλία σου παρηγορεί την πληγωμένη Καρδιά Μου. Η επιθυμία σου ας είναι μόνο για Εμένα.

Σε ξύπνησα και σε παλινόρθωσα και σε εμπόδισα να κυνηγάς τον άνεμο και να περιπλανιέσαι σαν χαμένο πρόβατο. Σεέφερα, αγαπημένη Μου, στις Βασιλικές Αυλές Μου, μπροστάστον Πατέρα Μου, ω ναι! και Πατέρα σου επίσης! Στην Παρουσία Του, η καρδιά σου σαν μικρό ελάφι πήδηξε από χαρά όταν Τον αναγνώρισες. Οι Αχτίδες από το Στόμα Του, όταν σε κάλεσε με το όνομά σου, σε κάλυψαν σαν πέπλο με τη Δόξα Του. Αυτή ήταν μια φοβερή στιγμή χαράς στον ουρανό ανάμεσα σε όλους τους Αγγέλους Μου.

Διατήρησα στη μνήμη μου την πρώτη αυτή συνάντηση για να μπορέσω να τη μεταδώσω σε όλους, ειδικά σε όντα που δεν υπάρχουν.

Σε εφοδίασα με θάρρος για να κυριαρχήσεις στον πονηρό και έβαλα στο στόμα σου πειστικά λόγια όταν πηγαίνεις από έθνος σε έθνος για να δώσεις μαρτυρία στο Όνομά Μου. Ειδικά όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με τους υπεύθυνους της Εκκλησίας Μου που έχουν γίνει διαχειριστές αντί για ποιμένες, χάνοντας έτσι το ραβδί τους, ενώ κάποιοι συνεχίζουν να τοποθετούν τη δόξα των ανθρώπων πριν από τη δική Μου Δόξα.

Αρωμάτισε την Καρδιά Μου, αυτή την Καρδιά που είναι το Καταφύγιο σου, η κρυψώνα σου.

Κύριε μου, η δύναμή Σου υπερισχύει όλων, ακτινοβόλησε τη Δόξα και τη Λαμπρότητά Σου στο Έργο Σου, ας γίνει ένα πραϋντικό βάλσαμο για τους βασανισμένους.

Θα δοξαστώ και θα θριαμβεύσω στο τέλος, γι’ αυτό πάρε θάρρος. Στηρίξου πάνω Μου και προσπάθησε να καταλάβεις ότι το Χέρι Μου κρατάει το χέρι σου για να γράψεις αυτές τις Ωδές και είμαι Εγώ που σου δίνω δύναμη και Εγώ σου την παίρνω όταν θέλω. Εγώ σε ανυψώνω και Εγώ σε χαμηλώνω. Εγώ σε στηρίζω με το δεξί Μου Χέρι και Εγώ σε ανατρέπω. Μην ξεχνάς ότι Εγώ, ο Θεός σου, σε αγαπώ διακαώς. Σε διάλεξα για να οδηγήσεις την Εκκλησία Μου στην ενότητα. Σε έκανα έναν μάρτυρα για τους ανθρώπους της Εκκλησίας Μου, για να τους καλέσεις να μοιραστούν μαζί.

Μπορούν ο λύκος και το αρνί να συμφωνήσουν; Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφορετικές Χριστιανικές ομολογίες, όπως έχω διαπιστώσει…

Θα σηκωθώ, και θα τους λυγίσω… Ο ουρανός και η γη και όλοι οι κάτοικοί της θα φωνάξουν από χαρά όταν η Εκκλησία Μου θα γίνει μία, γιατί όπως πολλά άλλα που προείπα και έγιναν πραγματικότητα, έτσι και αυτό θα πραγματοποιηθεί… Γι’ αυτό μην αμφιβάλλεις, μη φοβάσαι, γιατί Εγώ είμαι ο Σωτήρας σου που θα πραγματοποιήσω όλα τα λόγια Μου εν ευθέτω χρόνω…»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…