“Η Μυστική Δύναμη Της Ανομίας Είναι Ήδη Επί Το Έργον”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Μυστική Δύναμη Της Ανομίας Είναι Ήδη Επί Το Έργον

17 Μαρτίου 1993

Ειρήνη σε σένα.

Παιδί Μου, πρέπει να μάθεις στα παιδιά Μου όλα όσα σου έδωσα. Μη φοβάσαι, γιατί είμαι μπροστά σου και είμαι η Ασπίδα σου. Κανένας δεν θα μπει ποτέ, όσο κι αν προσπαθεί ο πονηρός, ανάμεσα σε σένα και σε Μένα. Αν και ο διάβολος επιστρατεύει ανθρώπους για να σε παρεμποδίσουν, αν και τους κάνει να ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον σου, μη φοβάσαι. Είμαι ο Παντοδύναμος και τα Μάτια Μου βλέπουν την αδικία που σου γίνεται. Αγαπημένη, θα σε διαποτίσω με τη Δύναμή Μου και θα δώσω άφθονο άρτο σε όλα τα παιδιά Μου.

Θα κάνω το ζήλο σου για τον Οίκο Μου να καταφάει τους εχθρούς Μου. Θα σε κάνω απειλή γι’ αυτούς. Γι’ αυτό ποτέ μη φοβάσαι, αφού ο Ων στέκεται μπροστά σου. Οι ευλογίες Μου είναι επάνω σου και κάθε ίνα της καρδιάς σου θα ντυθεί με Θάρρος, Δύναμη και Ειρήνη. Και έτσι θα επανορθώσεις με τον πιο τέλειο τρόπο για τη σωτηρία των ψυχών και την ανακαίνιση του Οίκου Μου.

Ύψωσε άφοβα τη φωνή σου και προφήτεψε. Προφήτεψε, παιδί Μου, για να σβήσεις την κακία από πολλές καρδιές! Όσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν τι λέει το Πνεύμα στις εκκλησίες σήμερα. Ας έρθουν όσοι διψούν. Γράψε και πες στις ιερατικές Μου ψυχές αυτά τα λόγια: «Η μυστική δύναμη της ανομίας είναι ήδη επί το έργον, αυτό όμως θα γίνεται μόνον ωσότου φύγει από τη μέση αυτός που τώρα είναι το εμπόδιο, και τότε θα φανερωθεί ο Άνομος.”  Τούτο σας λέω: αγαπήστε την Εκκλησία Μου όπως την αγαπώ, κι όπως θυσιάστηκα για την Εκκλησία Μου για να την αγιάσω πλήρως, έτσι κι εσείς, ιερείς Μου, θυσιαστείτε γι’ Αυτήν, μιμηθείτε Με.

Σας λέω όλα αυτά και ξέρω πως τα πρόβατα που Μου ανήκουν θα ακούσουν τη Φωνή Μου και δεν θα Με αφήσουν ποτέ. Σας απευθύνομαι σήμερα για να σας πω από τα μύχια της Καρδιάς Μου τα ίδια πικρά λόγια που πρόφερα στο Τελευταίο Μου Δείπνο, τριγυρισμένος από τους μαθητές Μου: «Κάποιος που μοιράζεται το τραπέζι Μου, επαναστατεί εναντίον Μου. Σας τα λέω από τώρα πριν γίνουν, ώστε όταν γίνουν, να πιστέψετε πως Εγώ είμαι Αυτός που σας μιλάει σήμερα.»

Μικρά Μου παιδιά, μην ταράζεται η καρδιά σας. Έχετε ελπίδα σε Μένα και μη φοβάστε. Ο Πατέρας θα στείλει σε λίγο ένα Πύρινο Βάπτισμα για να κάψει τα εγκλήματα αυτού του κόσμου. Θα έρθει η ώρα που θα μπουν στο Ναό Μου οι ισχυροί, άνθρωποι που δεν προέρχονται από Μένα. Στην πραγματικότητα έφτασε η ώρα αυτή.

Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, θέλω να προειδοποιήσω τους ιερείς, τους επισκόπους και τους καρδιναλίους Μου, θέλω να προειδοποιήσω όλο τον Οίκο Μου για μια μεγάλη δοκιμασία. Η Εκκλησία Μου θα υποστεί σύντομα μια μεγάλη δοκιμασία. Θυμηθείτε, Εγώ σας διάλεξα, με το Πνεύμα Μου που αγιάζει, για να Με δοξάσετε. Σας διάλεξα απ’ την αρχή για να γίνετε οι στιβαροί στύλοι της Εκκλησίας Μου και να ζείτε δια της πίστης μέσα στην Αλήθεια. Σας διάλεξα για να συμμετάσχετε στη Δόξα Μου και να ποιμάνετε τα πρόβατά Μου.

Σας βεβαιώνω πως θα δοκιμαστείτε σε λίγο με φωτιά. Προσεύχεστε και νηστεύετε για να μην σας νικήσει ο πειρασμός. Μείνετε σταθεροί και πιστοί στις παραδόσεις που διδαχθήκατε. Υπακούστε στον Πάπα Μου, ότι και να γίνει. Μείνετε πιστοί σ’ αυτόν και θα σας δώσω τη χάρη και τη δύναμη που χρειάζεστε. Σας παροτρύνω να μείνετε πιστοί σ’ αυτόν και μακριά από όποιον επαναστατεί εναντίον του. Πάνω απ’ όλα, μην ακούτε ποτέ όποιον τον απορρίπτει. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο με όλη σας την ψυχή.

Θα αντιμετωπίσετε σύντομα μια δοκιμασία που ποτέ πριν δεν γνωρίσατε. Οι εχθροί Μου θα προσπαθήσουν να σας εξαγοράσουν με ύπουλα λόγια, ο πονηρός είναι ήδη επί το έργον και η Καταστροφή δεν είναι μακριά σας. Ο Πάπας θα υποφέρει πολύ. Γι’ αυτόν το λόγο θα διωχθείτε επειδή κηρύττετε την Αλήθεια κι επειδή υπακούτε στον Πάπα Μου. Θα σας μισήσουν και γι’ αυτό, επειδή τα έργα τους είναι πονηρά και πράγματι, όποιος απεργάζεται το κακό μισεί το Φως και το αποφεύγει, από φόβο μην εκτεθούν τα φθοροποιά του έργα.

Σας βεβαιώνω,  κάθε ίνα της Καρδιάς Μου είναι πληγωμένη. Αν κάποιος βρεθεί στο δρόμο σας με μια διαφορετική διδασκαλία απ’ αυτήν που σας παρέδωσα ο Ίδιος, μη τον ακούσετε. Αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από τον Πλάνο.Έβαλα τα θεμέλιά Μου πάνω στον Πέτρο, την πέτρα… και δεν θα τα κατανικήσουν ποτέ οι πύλες του Άδη… Αν κάποιος βρεθεί στο δρόμο σας και σας πει: «Μην μένετε πιστοί σ’ αυτόν τον Πάπα και πηγαίνετε στο σωστό κίνημα κάποιου άλλου» μην κινηθείτε! Φυλαχθείτε! Η μαγιά του Πλάνου μπορεί να είναι ισχυρή και η γεύση της ελκυστική, αλλά στην πραγματικότητα είναι θανάσιμα απατηλή! Μη σας εξαπατήσει κανείς. Αντισταθείτε στην τακτική του διαβόλου, γιατί σήμερα, ιερείς Μου, πρέπει να νικήσετε το κακό με τη δύναμη που σας δίνω Εγώ που είμαι η Αλήθεια. Θα αντιμετωπίσετε μια πνευματική μάχη που δεν ξανάγινε, με μια στρατιά που προέρχεται από τις δυνάμεις του Σκότους.

Προσεύχεστε, αγαπημένοι Μου, συνεχώς. Ο Ων είναι μαζί σας. Σας αγαπώ όλους. Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη από εκείνον που θυσίασε τη ζωή του για χάρη των φίλων του, όπως θυσιάστηκα Εγώ. Εσείς είστε οι φίλοι Μου. Να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να μείνετε σταθεροί και άφοβοι όταν η μεγάλη Δοκιμασία, που αιωρείται τώρα σαν μαύρο σύννεφο πάνω απ’ τον Οίκο Μου, θα τον σκεπάσει σαν μαύρο πέπλο. Σας τα είπα όλα αυτά πριν γίνουν, ώστε όταν γίνουν να πιστέψετε».