“Η Οργή Μου Είναι Το Ίδιο Δυνατή Με Τη Συγνώμη Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Οργή Μου Είναι Το Ίδιο Δυνατή Με Τη Συγνώμη Μου

22 Φεβρουαρίου 1993

“Γιαχβέ, διόρθωσέ μας, αλλά δίκαια,
όχι όταν είσαι θυμωμένος,
για να μη μας φέρεις στο μηδέν.”
(Ιερεμ. 10:24)

Βασούλα, οι αγγελιαφόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλο, για να πουν στον κόσμο να μετανοήσει. Φανερώνομαι περισσότερο από ποτέ για να τους φέρω όλους από μακριά κοντά Μου και να τηρήσουν τις Εντολές Μου. Η μικρή φλόγα που τρεμοσβήνει σ’ αυτή τη γενεά, κινδυνεύει κάθε στιγμή να σβήσει αν δεν παρέμβω. Ακόμη και σήμερα δεν θέλουν να ακούσουν και να πιστέψουν. Όσο σπουδαιότεροι νομίζουν πως είναι, τόσο μικρότεροι φαίνονται στα Μάτια Μου, πως θα βρουν κοντά Μου χάρη όταν παρεμποδίζουν το Άγιο Πνεύμα Μου; Το μόνο που ακούω απ’ αυτούς είναι: «Ποιος έχει εξουσία πάνω μου;», «είμαι αυτάρκης.» Η ευσπλαχνία Μου είναι μεγάλη αλλά η αυστηρότητα Μου είναι το ίδιο μεγάλη. Η οργή Μου είναι το ίδιο δυνατή με τη συγνώμη Μου.

Οι ναοί Μου έχουν κοινά συμφέροντα με τους εμπόρους. Έχουν ανταλλάξει την Αγιότητά Μου με φόρο υποτέλειας στο Σατανά! Μιλώ για όσους αποστάτησαν και επέτρεψαν Ψέμα να βγει από τα χείλη τους και θα τους υποχρεώσουν τώρα όλους να σφραγιστούν με αυτό το Ψέμα και κουράστηκα να τους ανέχομαι. Στον Οίκο Μου βασίλευε άλλοτε η ακεραιότητα, γιατί  ο Νόμος Μου ήταν ο επιούσιος άρτος τους, αλλά να πώς κατήντησε τώρα ο Οίκος Μου, ένας ερημότοπος, ένα λημέρι για τη σαύρα και την αράχνη! Αχ … Μα θα τα αλλάξω όλα αυτά.

Η Καρδιά Μου έχει ραγίσει μέσα Μου, παιδί Μου και οι άγγελοί Μου φοβούνται και τρέμουν την Ώρα που φύλαξα να ξεσπάσει όταν δώσω τις προσταγές Μου. Δεν αντέχω πια να βλέπω τα δάκρυα που χύνει συνεχώς η Αγία σας Μητέρα κάθε φορά που ξανασταυρώνουν τον Υιό Μου. Τα αμαρτήματα της γενεάς σου οδηγούν τον Υιό Μου κάθε λεπτό στο Γολγοθά.

Όλος ο κόσμος με μια φωνή βλασφημεί το Άγιο Πνεύμα Μου και όλες τις δυνάμεις του ουρανού. Ο κόσμος Με προκαλεί καθημερινά: «Κοιτάξτε! Κοιτάξτε πώς κατήντησε ο μεγάλος Οίκος του Κυρίου;» λένε, ενώ συγχρόνως Τον γκρεμίζουν και υποκρίνονται ύστερα. Η Ψυχή Μου δεν μπορεί να υποφέρει πια τα βογγητά του Υιού Μου που Τον ξανασταυρώνουν. Αν και ο Υιός Μου και η Αγία σας Μητέρα καταπνίγουν όσο καλύτερα μπορούν τον πόνο τους, τα Αυτιά Μου τα ακούνε όλα. Τα Αυτιά Μου και τα Μάτια Μου δεν είναι ανθρώπινα και δεν Μου διαφεύγει τίποτε. Αφού διαλέγει η γενεά σου και όχι Εγώ, η ανταρσία μέσα στον Οίκο Μου θα επισύρει πάνω σας την οργή Μου και το ζοφερό Σκοτάδι θα πέσει σύντομα πάνω στη γη.

Δεν είναι δική Μου επιλογή αλλά δική σας. Διάλεξα να σας σηκώσω από τους τάφους σας με Ευσπλαχνία και με Αγάπη, με Συμπόνια και με Ειρήνη, αλλά πολλοί από σας δεν  συγκινούνται από την προσφορά Μου. Τίποτε πια δεν σας αγγίζει.

Την Υπομονή Μου την εξαντλήσατε κι εσύ, κόρη, γίνε η Ηχώ Μου. Όσο και να σε ταλαιπωρούν, δεν θα τους επιτρέψω να σε καταβάλουν. Αντίθετα, θα μοιάζεις με σπαθί όταν θα προφέρεις τα λόγια Μου. Θύμισέ τους ξανά πως δεν βρίσκω ευχαρίστηση στο θάνατο του κακού και του αποστάτη, αλλά στη μεταστροφή του κακού και του αποστάτη που αλλάζει τρόπο ζωής για να κερδίσει τη ζωή. Τούτη η γη που ξέρετε σε λίγο «θα εξαφανιστεί»

Αποφάσισα να επιταχύνω το Σχέδιό Μου εξαιτίας των μεγάλων αμαρτημάτων που εγκυμονεί η γενεά σου. Τα πάντα θα εξαφανιστούν, τα πάντα θα παλιώσουν σαν ρούχο. Με  τον τρόπο αυτό θα καταστρέψω το μίασμα της αμαρτίας και θα αντιληφθείτε ότι απ’ την αρχή ήσασταν οι ιεροί Μου ναοί και ότι το Πνεύμα Μου κατοικούσε μέσα σας.

Αχ! αυτό το Βάπτισμα με Φωτιά!! Προσεύχεστε και νηστεύετε τούτες τις έσχατες ημέρες. Ο Ων είναι κοντά σας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…