ΣΑΤΙΡΑ

ΣΑΤΙΡΑ: …Η φωτογραφία της ημέρας!

ΣΑΤΙΡΑ: …Η φωτογραφία της ημέρας!

…Τι ακριβώς κάνει ο δήμαρχος Σικυωνίων;

α. …χαζεύει το χιόνι

β. …πάγωσε

γ. …σκέφτεται που θα βγάλει φωτογραφία

δ. …κάτι άλλο

(ΡΕΠΟΡΤΕΡ)

Δειτε τα σχολια (1)

1 Comment

  1. θανος Λαδας

    Ιανουαρίου 2, 2018 at 7:05 μμ

    Τέσσαρες μέρες χωρίς ρεύμα γιατί η ΔΕΗ δεν φρόντισε να συντηρήσει έγκαιρα τις γραμμές της να κοπούν οι κλάρες και ότι άλλο χρειάζεται , βέβαια ο μπορεί o Φενεός να είναι στα αλήθεια η Ελβετία της Ελλάδας αλλά δεν είναι ούτε Τρίκαλα , ούτε Καλάβρυτα , ούτε Μέτσοβο έτσι κύριοι υπεύθυνοι της ΔΕΗ και της Cosmote , 3 μέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο , το ίδιο ισχύει για Votafon , Win. Η Cosmote δεν φρόντισε να λειτοργήσει το ΕΗΖ, ούτε τεχνικό να το λειτουργήσει χειροκίνητα . Και όλα αυτά στη πολιτική των μικρότερων λειτουργηκών εξόδων που επιβάλεται απο την αντίστηχη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων . Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που κατέβολαν υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα αντίξοες συθήκες .Τώρα τι να πούμε για τον Δήμο που μέσα στο καταχείμωνο το μισό χωριό δεν έχει νερό !!!Οι δρόμοι με πάγους , απροσπέλαστοι και επικίνδυνοι , απροσπέλαστα χωριά , στο έλαιος των καιρικώνα φαινομένων , και στη αδιαφορία ττου Δήμου , της αντίστοιχης περιφέρειας , χωρίς να μπορείς να παρκάρεις , ή να γυρίσεις και σε μια χρονική περίοδο με πολλούς επισκέπτες μπράβο σας από τον ανύπαρκτο Δήμαρχο- αντιπεριφεριαρχη μέχρι και όλους τους δημοτικούς άρχοντες , αλλά και άλλους περιφέριφεριακούς , μόνο για τα πανηγύρια είσθε !!!

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΣΑΤΙΡΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΣΑΤΙΡΑ

…Η φωτογραφία της ημέρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 24, 2019

…Η φωτογραφία της ημέρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 21, 2019
Οικονόμου Γ.1

ΣΑΤΙΡΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος στην Κόρινθο που θα στηρίξει στις εκλογές ο Γ. Οικονόμου (πρώην “κολλητός” του Πνευματικού)!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
Σταματόπουλος με γραβάτα

…Η φωτογραφία της ημέρας

korinthiannewsΙανουαρίου 10, 2019
Πνευματικός- υποδοχή

…Η φωτογραφία της ημέρας!

korinthiannewsΔεκεμβρίου 6, 2018
πορτοκάλια

ΣΑΤΙΡΑ: Το σήμα υποψήφιου δημάρχου στην Κορινθία μήπως ταίριαζε σε ένα …μανάβικο για να διαφημίζει τα πορτοκάλια του;

korinthiannewsΝοεμβρίου 28, 2018