“Η Ψυχή που δεν έχει Φόβο, Κανέναν, είναι η Ψυχή που Έχει Παραδώσει το Θέλημά της στον Θεό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Ψυχή που δεν έχει Φόβο, Κανέναν, είναι η Ψυχή που Έχει Παραδώσει το Θέλημά της στον Θεό

8  Δεκεμβρίου 2011

Κόρη Μου, στηρίξου πάνω Μου. Ακολούθησε τον δρόμο που ετοίμασα για εσένα, ένα δρόμο σκεπασμένο με εξαίσια ζαφείρια, αυτός ο δρόμος θα σε οδηγήσει σ’ Εμένα. Ακολούθησε το δρόμο του ενάρετου ανθρώπου, γιατί είναι ίσιος.Ακολούθησε τον δρόμο των αποφάσεών Μου, μεγάλωσε την Εκκλησία Μου, συγκέντρωσε τον λαό Μου για να ανθίσει και να καρποφορήσει. Σε εξορκίζω, κόρη από την Αίγυπτο, αντίκρισε Εμένα, τον Κύριό σου, και αγάπα Με. Μην απομακρύνεις το βλέμμα σου από πάνω Μου ώσπου να τελειώσει ο θερισμός, ώστε να συνεχίσεις να γνωρίζεις το Θέλημά Μου.

Κοίταξέ Με, κόρη, ευχαρίστησέ Με ατενίζοντάς Με.

Ο Θεός Τον Οποίο ατενίζω
γεμίζει το πνεύμα μου με αγαλλίαση, 
η ακτινοβολία Του απλώνεται σε όλο το σύμπαν, 
είναι το Άλφα και το Ωμέγα,
κι όμως απερίγραπτα ανεξίκακος και πράος.

Όλες οι γήινες έγνοιες σβήνουν όταν Σε κοιτώ, 
όλες οι ανησυχίες εξαφανίζονται, χάνονται
μέσα στο Φως της ειρήνης και της αγιότητας Σου

Αλήθεια, κόρη Μου, είμαι Άγιος και η ακτινοβολία Μου απλώνεται σε όλο το σύμπαν. Το άκτιστο Φως της Θεότητάς Μου φανερώνει στους ανθρώπους την Βασιλεία του Πατέρα Μου και τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στα δικά Μου Μυστήρια, του Υιού του Ανθρώπου.

Κάλεσα και συνεχίζω να καλώ όλους να παραδοθούν στο Θέλημά Μου και να μετανοήσουν, για να εισχωρήσουν στο Θείο Φως Μου, που θα τους αποκαλύψει την Βασιλεία του Πατέρα Μου και το Θέλημά Του. Η κακία πρέπει να διωχθεί απ’ όλες τις καρδιές γιατί το κακό φέρνει τον θάνατο.

Στις µέρες σου, Βασούλα Μου, όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε ρωτούν πώς θα ξέρουν αν ζουν σύμφωνα µε το Θέλημά Μου, θα τους λες: «αν το πνεύμα σας δεν αναπαύεται στον Θεό, αλλά νιώθει ανησυχία, απόγνωση και στενοχώρια για οτιδήποτε στον κόσμο αυτόν, αυτό είναι ένα σημάδι πως δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θείο Θέλημα.

Γιατί αυτός που ζει σύμφωνα µε το θείο Θέλημα, έχει εμπιστοσύνη στον Θεό. Αν συναντήσει ταλαιπωρίες και η ζωή του απειληθεί, δεν θα χάσει την ειρήνη του, όχι, αλλά αν φοβάστε για τη ζωή σας, κι αυτό επίσης είναι ένα σημάδι πως δεν έχετε παραδώσει ακόμη το θέλημά σας στο θείο Θέλημα.

Η ψυχή που δεν έχει φόβο, κανέναν, είναι η ψυχή που έχει παραδώσει το θέλημά της στον Θεό. Όταν μια ψυχή προσεύχεται ζητώντας από τον Θεό να λάβει κάτι, αλλά δεν το λαμβάνει και ανησυχεί που δεν το έλαβε, η ψυχή αυτή είναι μακριά ακόμη από το θείο Θέλημα.

Η ψυχή που έχει παραδώσει το θέλημά της στο θείο Θέλημα δεν ανησυχεί, δεν φοβάται και δεν αγωνιά για το τι µπορεί να γίνει, αυτή η ψυχή παραμένειαμέριμνη και γαλήνια, αποδέχεται την απόφαση του Θεού, δεν χάνει ποτέ τη γαλήνη της. Αλλά το άτομο που νοιάζεται µόνο για τη ζωή του και για όλα τα υλικά πράγματα της γης, η ψυχή αυτή θα ζει συνεχώς µε αγωνία, φόβο και ανησυχίες, και µόνο όταν εγκαταλειφθεί στο θείο Θέλημα, θα µπορεί να ζήσει ειρηνικά και να γνωρίσει το Θέλημα του Θεού.»

Τότε, και μόνο τότε, θα δουν καθαρά και θα Με αναγνωρίσουν. Η Γραφή λέει: «Πράγματι, όλοι όσοι στερούνται τη γνώση του Θεού, είναι από τη φύση τους ανόητοι, γιατί δεν κατόρθωσαν να διακρίνουν τον αληθινό Θεό μέσα από τα υλικά αγαθά που βλέπουν γύρω τους. Δεν αναγνώρισαν τον τεχνίτη από την παρατήρηση των έργων του.» Κάποιοι θα πουν: «ο Κύριος μου προξενεί βάσανα και θλίψεις που ξεπερνούν τις αντοχές μου». «Ό,τι προέρχεται από το Θέλημά Μου, αν βρίσκεστε μέσα στη χάρη Μου, θα μπορέσετε να το αντέξετε με ανάλαφρη καρδιά και με ανδρεία, γιατί η αγάπη υπομένει με αγάπη και χάρη». Αυτά να τους πεις. Κι αν ρωτήσουν: «Μα γιατί ο Κύριος δεν μου δίνει αυτή τη χάρη, και το δώρο της ανδρείας για να υπομείνω όσα ταλαιπωρούν την ψυχή μου;» Η απάντησή Μου είναι: «Θέλω να εγκαταλείψετε το θέλημά σας για το δικό Μου! Δεν παραδώσατε το θέλημά σας στο Θέλημά Μου, αλλά εξακολουθείτε να πορεύεστε μόνοι σας. Και ακόμη χειρότερα, δεν αναρωτηθήκατε γιατί, κάθε φορά που λέτε, «ο Θεός μου έδωσε να καταλάβω, ή μου είπε να κάνω αυτό κι αυτό,» ωστόσο, δεν πήγαν καλά τα πράγματα και δεν επαληθεύτηκαν; Είναι κι αυτό σημάδι ότι δεν έχετε εγκαταλειφθεί πλήρως στο θέλημά Μου. Ταπεινώστε τους εαυτούς σας. Ζητήστε Μου να σας χαρίσω πνεύμα συντετριμμένο, και θα αναπαυθείτε σ’ Εμένα. Και θα σας φανερώσω τότε την Βασιλεία του Πατέρα Μου.» Μην απελπίζεσαι, γιατί είμαι πάντα μαζί σου. Η Αγάπη σε αγαπά».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…