“Κάλεσμα για Ενότητα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Κάλεσμα Για Ενότητα

27 Μαρτίου 1992

Αγαπημένοι φίλοι, αγαπημένοι σύντροφοι, αγαπημένοι αδελφοί, δεν υπάρχει άλλη αγάπη σαν τη δική Μου. Τι κάνατε με την Αγάπη Μου; Αδελφοί Μου, μείνετε ενωμένοι ακολουθώντας τους κανόνες της Καρδιάς Μου που είναι η Αγάπη και η Ταπεινοφροσύνη. Αυτά που νομίζετε πως θα σας ενώσουν είναι γήινα και δεν θα σας οδηγήσουν στην ενότητα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε και δεν προσφέρουν τίποτε. Αλλά πολλοί από σας έχουν γίνει δούλοι του μυαλού τους. Εφόσον δεν συμφιλιώνεστε ταπεινά ο ένας με τον άλλο και δεν αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ, ο διαχωρισμός σας θα παραμείνει. Παιδιά Μου, θα περάσω τον ίδιο πόνο τούτο το Πάσχα;

 Πολλοί από εσάς έχουν δει μουγκούς να μιλούν, κουτσούς να περπατούν και τυφλούς να βλέπουν, κι όμως συνεχίζετε να Με τιμάτε μόνο με τα χείλη. Αληθινά σας λέω όπως είπα κι άλλοτε: «όποιος βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα Μου δεν θα συγχωρεθεί.» Όταν διώκετε το Άγιο Πνεύμα Μου σκληραίνετε τις καρδιές σας, κι όταν γίνετε σκληρόκαρδοι από την απατηλή αμαρτία, δεν θα μπορείτε να δείτε το κακό, και θα επισύρετε πάνω σας καταδίκη και ανήλεη κρίση, γιατί εσείς δεν υπήρξατε ελεήμονες. 

Σας παρατηρώ όλους από ψηλά, τον καθένα σας. Σας βεβαιώνω, όποιος συνεχίζει να φροντίζει για τα δικά του συμφέροντα και τη δική του δόξα, έχει χάσει την Καρδιά Μου. Οι πεποιθήσεις  τους δεν είναι οι πεποιθήσεις Μου γιατί ο τρόπος που σκέπτονται είναι ίδιος με εκείνον του διαβόλου. Η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός για επίγεια εξουσία κατατρώγει το μυαλό τους, ο εγωισμός και η υπερηφάνεια έχουν γίνει η καταδίκη τους. Όλα αυτά τα επίγεια θα προκαλέσουν το χαμό τους από την ίδια τους τη χρήση! Σπάνια ακούω τις προσευχές τους. Σας περιβάλλουν σήμερα ψευδοδιδάσκαλοι που φανερά και άφοβα στέκονται μπροστά Μου και διαλαλούν τη γνώση που απέκτησαν από το διάβολο και βασίζεται σε ψέμα. Αποκηρύττουν τη Θεότητά Μου όταν αρνούνται την Ανάστασή Μου. Προσευχηθείτε γι’ αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους, να γλυτώσουν την αιώνια καταδίκη! Και λέω τώρα στον καθένα σας:

“Όποιος λέει πως βρίσκεται ήδη μέσα στο φως
αλλά μισεί τον αδελφό του,
αυτός βρίσκεται ακόμη μέσα στο σκοτάδι.”

Όποιος πιστεύει μέσα στο σκοτάδι του ότι Με δοξάζει, πιστεύει σε εκείνον που πείραξε πρώτος τους γονείς σας.

– Σας έδωσα σημάδια, αλλά δεν πιστεύετε στα σημάδια Μου επειδή οι φωνές σας πνίγουν τη δική Μου Φωνή που μιλάει μέσα απ’ τα όργανά Μου. Σε λίγο θα σας προλάβει η νύχτα και πολλοί θα γευθείτε το θάνατο γιατί ποτέ δεν ήσασταν θεμελιωμένοι στην αλήθεια αλλά βασιστήκατε σε ψέματα. Έρχομαι κοντά σας με αυτά τα σημάδια για να σας ανοίξω τα μάτια και να σας θεραπεύσω, κι όμως, όταν σας λέω την αλήθεια και σας λέω πως Εγώ είμαι Αυτός, για τον οποίο λέτε «είναι ο Κύριός μας», που σας μιλάει, απομακρύνεστε και δίνετε προσοχή στο διάβολο για να σας χρησιμοποιήσει.

Όχι, δεν καταλαβαίνετε τη Γλώσσα Μου, όπως δεν καταλαβαίνετε και τα θαύματά Μου, αφού προτιμήσατε το διάβολο. Ό, τι κι αν πω ή ζητήσω δεν βρίσκει χώρο μέσα σας αφού έχετε χάσει την αίσθηση της γλώσσας του Πνεύματός Μου. 

Διψώ για τη σωτηρία σας, διψώ να μοιραστώ τη Βασιλεία Μου μαζί σας, διψώ να σας δω να συμφιλιώνεστε ο ένας με τον άλλο, για να μπορείτε ειλικρινά να πείτε: είμαι συμφιλιωμένος με το Θεό. Η διαίρεσή σας είναι αμάρτημα και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι δίκαιος όταν αμφισβητεί με τα χείλη όχι μόνο τους αδελφούς του, αλλά και τον κορυφαίο όλων.

Τη δικαιοσύνη, την ευσπλαχνία, την πιστότητα! Αυτά έπρεπε να κάνετε χωρίς να παραμελείτε και τις άλλες εντολές του Νόμου Μου. Κι εσείς, εσείς που χαίρεστε για τη διαίρεσή σας και ορκίζεστε στο Θρόνο Μου και σε Μένα, που κάθομαι πάνω του, σας λέω όπως είπα κι άλλοτε:

«Μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους
που εξωτερικά φαίνονται ωραίοι,
εσωτερικά όμως είναι γεμάτοι κόκαλα νεκρών
και κάθε λογής ακαθαρσία.»

Πώς μπορείτε να πιστεύετε πως θα γλυτώσετε την αιώνια καταδίκη; Με δυσαρεστείτε, και τα πτώματά σας γεμίζουν τούτη την έρημο που κατοικείτε.  Αμαρτάνοντας με τη διαίρεσή σας ο ένας απέναντι στον άλλο, αμαρτάνετε απέναντι σε Μένατο Αρνίο,το αμάρτημα αυτό της διαίρεσής σας που καθημερινά σφαγιάζει το Σώμα Μου. Είμαι Εγώ, το Αρνίο, που κακόπαθα και καταδικάστηκα για να ξανασταυρωθώ. Είναι το Σώμα Μου που ακρωτηριάζετε και μωλωπίζετε.

Εγώ είμαι το Θύμα.

Δεν μπορείτε να δείτε; Δεν μπορείτε να δείτε πως έρχεστε σε κοινωνία με τα δαιμόνια; Δεν μπορείτε να δείτε με ποιους μοιράζεστε το γεύμα σας; Πώς μπορώ να χαίρομαι όταν βλέπω δαιμόνια στο τραπέζι μαζί σας; Εφόσον χαίρεστε για τη διαίρεσή σας, είστε υπό την εξουσία του Σατανά που δεν παύει να χρίζει με ψέματα  όσους χαίρονται για τη διαίρεσή τους. Ο καθένας σας περιμένει από τον άλλο να επιδοκιμάσει αυτά τα μηνύματα ενότητας και δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι το Σώμα Μου θα υποφέρει αφόρητα κι αυτό το Πάσχα εξαιτίας της διαίρεσής σας. Πιστέψτε πως Εγώ είμαι Αυτός, μην είστε δούλοι του μυαλού σας. Ελάτε σε Μένα όσο είναι μέρα, σε λίγο η νύχτα θα σκεπάσει αυτόν εδώ τον κόσμο. Εγώ ζήτησα να σας δωκαι να σας μιλήσω, και το έκανα, γιατί αν σας παρακίνησα με τα Μηνύματα Ενότητας ήταν με σκοπό να σας ενώσω. 

Αλλά πόσο δύσκολο είναι για όσους είναι δούλοι του μυαλού τους να αντιληφθούν τα Μυστήρια της Σοφίας! Πόσο δύσκολο είναι για τους πλούσιους στο πνεύμα να εισέλθουν στη Βασιλεία Μου! Σας βεβαιώνω:

πολλοί που είναι πρώτοι θα είναι τελευταίοι
και οι τελευταίοι πρώτοι.

Παιδί Μου, γίνε ο Παράδεισός Μου αφιερώνοντας τον εαυτό σου σε Μένα, Εγώ είμαι μαζί σου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…