…Κάνει τη διαφορά το νοσοκομείο Κορίνθου στους ασθενείς με κορονοϊό! -Τι συμβαίνει με τα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Πελοποννήσου…

… Συνεχίζει να κάνει τη διαφορά το νοσοκομείο Κορίνθου στους ασθενείς με κορονοϊό! Πρώτο και με διαφορά με τα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι παρακάτω αριθμοί… μιλούν από μόνοι τους!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τρίτη 30 Μαρτίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 4.340.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τρίτη καταγράφηκαν 106 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 6.845.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 22, στην Π.Ε. Αρκαδίας 12, στην Π.Ε. Κορινθίας 51, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 18.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τρίτη, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 152 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 24, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 28, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 25, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 46 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 18 (τα 2 σε ΜΕΘ)…”.